Guanyen Chelsea i Porto; derrota del Vila-real

15.03.2009 19:16

Tres dels set possibles rivals del Barça als quarts de final de la Champions han jugat aquest diumenge els seus partits de Lliga. Chelsea i Porto han sumat els tres punts en joc mentre que el Vila-real ha perdut al Vicente Calderón (3-2).

Dels tres possibles rivals del Barça en el sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions que han jugat aquest diumenge, només el Vila-real no ha sumat els tres punts en joc. L’equip de Pellegrini ha perdut per 3-2 contra l’Atletic de Madrid al Vicente Calderón després d’anar guanyant per 0-2, amb gols demati Fernández i Cani. Els locals han capgirat el resultat gràcies als gols d’Agüero, Forlan i Antonio López i a la expulssió de Javi Venta amb 1-2 en el marcador.

El Chelsea s’apropa al líder

DROGBA.jpgEl Chelsea manté el duel amb el Manchester United pel liderat de la Premier League, després de guanyar el Manchester City per 1-0 en el partit jugat aquest diumenge a Stamford Bridge. L’únic gol del partit l’ha marcat Essien, al minut 17 del primer temps, després de rematar una falta llançada per Lampard.

La mala notícia per a l’equip entrenat per Guus Hiddink han estat les lesions de Deco i Drogba. L’exblaugrana s’ha lesionat al minut 41 i ha estat substituït pel també exbarcelonista Belletti. Drogba ha hagut de deixar el terreny de joc, al minut 70, també amb problemes físics.

Victòria del Porto contra el Naval (2-0)

L’altre equip que estarà en el bombo del sorteig del proper divendres, el Porto, no ha tingut problemes per imposar-se al Naval per 2-0. Mariano, en el minut 29 i Lucho, en el 68, han estat els golejadors de l’equip de Jesualdo Ferreira que es manté al capdavant de la classificació amb 48 punts, 4 més que el segon classificat,l’Sporting Clube.

Propera jornada
Aquests són els propers partits que jugaran els possibles rivals del Barça als quarts de final de la Champions: