El Madrid, eliminat; el Vila-real, endavant

11.03.2009 10:06

El Reial Madrid queda fora de la Champions després de la golejada encaixada a Anfield (4-0). En canvi, el Vila-real torna a fer història eliminant el Panathinaikos (1-2) i classificant-se per als quarts de final.

El Liverpool va eliminar el Reial Madrid als vuitens de final de la Lliga de Campions en un gran partit dels homes de Rafa Benítez. Els 'reds' van golejar per 4-0 i mai van donar cap opció a un Reial Madrid que va ser clarament superat, especialment en el primer temps. Liverpool-R._Madrid.jpgFernando Torres, Gerrard, amb dos gols, i Dossena, van ser els golejadors del conjunt local. L’equip de Juande Ramos va caure als vuitens de final per cinquena temporada consecutiva encaixant la pitjor golejada des que hi ha el format de Lliga de Campions.

El Vila-real, a quarts

Panathinaikos-Vila-real.jpgPer segon cop a la seva història, el Vila-real es va classificar per als quarts de final de la Lliga de Campions després de derrotar el Panathinaikos per 1-2. A l’anada, el resultat va ser d’empat a un, per la qual cosa el conjunt de Pellegrini necessitava una victòria o un empat a dos o més gols per classificar-se. En una gran segona part, el Submarí Groc va encarrilar l’eliminatòria. Ibagaza va inaugurar el marcador en el minut 48. Sis minuts després, Mantzios empatava per als grecs, però en el minut 70, Llorente establia el definitiu 1-2. El Vila-real no va poder celebrar de millor manera el 86è aniversari de la seva fundació, el 10 de març del 1923.

Chelsea i Bayern de Munic, classificats

En un partit afortunat, el Chelsea va empatar a dos a l’Stadio Olímpico de Torí, i es va classificar per als quarts de final fent bo l’1-0 del partit d’anada. La sort va somriure l’equip de Hiddink, ja que la Juventus va fer mèrits per guanyar el partit i assegurar-se la classificació. Iaquinta i Del Piero, de penal, van ser els golejadors dels italians, mentre que Essien i Drogba, rematant una centrada de Belleti, van marcar per als anglesos.

El Bayern de Munic va humiliar l’Sporting de Portugal. Els bavaresos van golejar per 7-1 els portuguesos, resultat que sumat al 0-5 de l’anada fa que el Bayern superi l’Sporting per un global de 12-1. Tot i que l’eliminatòria estava decidida des de l’anada, l’equip alemany no va afluixar i des del primer minut va buscar la porteria de Rui Patricio. Podolski (2), Polga, en pròpia porta, Schweinsteiger, l’exblaugrana Van Bommel, Klose i Muller, van ser els golejadors del Bayern, mentre que Mountinho va marcar l’únic gol de l’Sporting.
La jornada de dimecres
Aquest dimecres es jugaran la resta dels partits de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Són els següents:

20:45 FC Barcelona - O. Lió (1-1)
20:45 Porto - At. Madrid        (2-2)
20:45 Manhester U. - Inter    (0-0)
20:45 Roma - Arsenal           (0-1)