L’Olympique, eliminat de la Copa (3-2)

05.03.2009 00:01

L'Olympique de Lió ha estat eliminat de la Copa de França després de perdre davant el Lille per 3-2 en el partit de vuitens de final. El rival del Barça en la Champions ha encaixat el gol de la derrota en el temps afegit.

Un gol de Fauvergue en el minut 93 ha significat l'eliminació de l'Olympique de Lió de la Copa de França i la classificació del Lille per a la ronda de quarts de final. Els lionesos van igualar per dues vegades el marcador però el Lille va tenir més sort en la recta final del partit. Per a desgràcia de l'Olympique, Mensah es va lesionar en el minut 28 i va haver de ser substituït.

Primer temps trepidant

Després d'uns primers minuts igualats i sense gols, el Lille es va avançar en el marcador en el minut 22 amb un gol del brasiler Bastos. L'Olympique va reaccionar i dos minuts després, Makoun empatava el partit al rematar de cap un córner llançat per Mounier.

El Lille tornaria a posar-se per davant en el minut 44 quan Hazard va sorprendre Vercoutre marcant el 2-1. Semblava que amb aquest resultat s'arribaria al descans però un mala refús de la defensa local després d'un córner va ser aprofitat per Mounier per tornar a empatar el partit.

Cara o creu

El segon temps va ser una cara o creu en el que qualsevol dels dos equips va poder fer-se amb la victòria. L'Olympique va disposar de bones ocasions amb accions de Mounier, Delgado o Källström mentre que pel Lille, Hazard era un malson per a la defensa visitant. Quan tots donaven per fet que s'arribaria a la pròrroga, Fauvergue remataria una centrada de Hazard al fons de la porteria de Vercoutre per classificar al Lille per als quarts de final de la Copa de França.
Final d'una ratxa victoriosa
La derrota davant el Lille posa fi a una ratxa d'11 partits consecutius sense conèixer la derrota per a l'Olympique de Lió. L'última derrota la va encaixar el 10 de desembre davant el Bayern de Munic (2-3) en l'últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions.