L'Olympique de Lió guanya el cuer (3-1)

15.02.2009 18:45

L'Olympique de Lió es va imposar sense problemes el Le Havre, cuer de la lliga francesa, per 3-1. El pròxim rival del Barça a la Lliga de Campions es referma al capdavant de la classificació de l'empat del Bordeus davant el Grenoble (1-1).

El rival blaugrana en els vuitens de final de la Lliga de Campions no va patir per guanyar el Le Havre, cuer de la lliga francesa per 3-1. L'Olympique de Lió va ser superior de principi a fi tot i jugar amb un home menys des del minut 71 per l'expulsió de Mensah.

Resolen en el primer temps

El partit va quedar pràcticament resolt en el primer temps. En el minut 34, Ederson marcava l'1-0 aprofitant una passada de Makoun. Al cap de deu minuts, Keita establia el 2-0 després de rematar una altra assistència de Makoun. L'equip de Claude Puel encarrilava un partit que va començar més igualat del previst.

Expulsió de Mensah i gol de falta de Juninho

En el segon temps el partit se li va complicar a l'Olympique quan en el minut 71, Mensah va ser expulsat al veure la segona targeta groga. Malgrat tot, la reacció local va ser immediata ja que Juninho, en el minut 74, marcava el 3-0 al transformar magistralment un llançament de falta des de 30 metres. En el minut 82, el Le Havre va marcar el gol de l'honor mitjançant Nestor. Després d'aquesta victòria, l'Olympique de Lió es manté al capdavant de la classificació amb 49 punts, a 4 del PSG i a 6 del Bordeus.
L'Espanyol arribarà al Camp Nou com a cuer
L'Espanyol ha perdut contra el Sevilla i continua en la zona baixa de la taula. En els darrers deu minuts de partit Kanouté ha decidit el matx amb dos gols des de dins l'àrea. Amb aquest resultat, l'Espanyol es manté amb 18 punts i ja és el cuer de Primera, després de la victòria del Mallorca a Numància. L'equip de Pochettino visitarà el Camp Nou la setmana que ve, a més, amb l'absència de Lola, expulsat a lasegona meitat.