Els números creixen tot i l'empat

15.02.2009 12:30

Edgar Fornós

El Barça de Guardiola ha vist frenada la ratxa de deu victòries consecutives, però segueix una setmana més sense perdre. Després dels empats contra el Racing i el Getafe, el del Betis és el tercer a la lliga, el primer a domicili.

El FC Barcelona va aconseguir esgarrapar un punt al Ruiz de Lopera després d’anar perdent per dos gols ( 2-2 ). La perseverança dels de Guardiola va provocar que el Barça segueixi una jornada més sense conèixer la derrota. I ja en van 22. L’únic equip que ha estat capaç de guanyar als blaugrana aquesta temporada és el Numància, a la primera jornada. Això sí: la ratxa de deu victòries seguides s’ha vist troncada, així com la de triomfs consecutius fora de casa (9).

Eto’o, garantia de gol

img_9472.jpgEl partit contra el Betis va servir perquè Xavi Hernández es col·loqués com el segon jugador que més cops ha vestit la samarreta del Barça. Un altre dels protagonistes va ser Eto’o. Amb el segon gol aconseguit al Ruiz de Lopera, el camerunès ja ha arribat a la màgica xifra de 100 dianes a la lliga amb el FC Barcelona. Aquesta temporada, Eto’o ja ha marcat 23 gols a la lliga, en els 22 partits que ha disputat.

Debut de Messi

img_9409.jpgLionel Messi encara no havia tingut la oportunitat de debutar a l’estadi Manuel Ruiz de Lopera de Sevilla. El davanter argentí va disputar el dissabte els primers 33 minuts al camp del Betis des que vesteix de blaugrana. Guardiola el va fer entrar en el lloc d’Alexander Hleb durant els primers minuts de la segona part.

De nou al Ruiz de Lopera

Altres noms a destacar van ser els d’Alves i Keita. Els exsevillistes fitzats aquesta mateixa temporada van tornar a disputar un partit al Ruiz de Lopera, aquest cop com a jugadors del Barça. El passat recent de tots dos futbolistes, vinculat a l’etern rival del Betis, el Sevilla, no va passar per alt per als aficionats bètics, que no van deixar de xiular-los durant tot el matx.