Victòria ajustada dels veterans (8-7)

14.02.2009 11:29

L’equip indoor de veterans del FC Barcelona va superar el Betis al Poliesportiu Miquel Poblet de Montcada i Reixac per un ajustat 8-7. Roger García, Sergi, Amor, Cuéllar, Luis Milla i Joan Barbarà van ser els golejadors blaugranes.

Davant prop de mil espectadors, l’equip dirigit des de la banqueta per Óscar García va patir de valent per derrotar l’onze andalús. Els verd-i-blancs guanyaven avans del descans per 1-4. El gol inicial de Sergi Barjuán va tenir una contundent resposta per part bètica. Pedro Jaen, Cipri, aquest per partida doble, i Márquez aconseguien la remuntada sevillana a pocs minuts del descans.

Reacció i empat

1329ppf5191.jpgPerò en els últims cinc minuts de la primera part tot va canviar. Joán Barbarà, Sergi i Ángel Cuéllar van fer tres gols gairebé seguits en el temps per arribar al descans amb un espectacular empat a quatre gols. El pitjor moment blaugrana s’havia pogut redreçar.

Sempre per davant

A l’inici de la segona part va ser l’equip dels veterans del Barça el que va començar dominant el partit i el marcador. Dos gols de Roger, un de Guillermo Amor i un últim de Luis Milla donaven els tres punts als barcelonistes, tot i que el Betis sempre escurçava diferències mitjançant els gols de Pedro Jaen, Stosic i una altra vegada Márquez.
L’espectacle, també a les grades
Molt seguidors del Betis es van aplegar a les grades del pavelló Miquel Poblet de Montcada per donar suport al seu equip durant tot el partit. Referències inevitables al Sevilla – ‘etern’ rival dels del Ruiz de Lopera- per part de l’afició del Betis i referències també al partit d’aquesta nit al camp del Betis, va formar part de l’ambient que es va viure a Montcada i reixac