Cara i creu per a Messi i Márquez

11.02.2009 23:50

Mentre Leo Messi liderava la victòria de l'Argentina davant França (0-2), Rafa Márquez no va poder evitar la derrota de Mèxic davant els Estats Units (2-0). El defensa blaugrana va acabar expulsat mentre que Messi va marcar un golàs.

El binomi Maradona-Messi no va poder tenir un debut més feliç. La selecció de l'Argentina va guanyar per 0-2 a França en el Velodrome de Marsella i Leo Messi va marcar un gran gol que va arrodonir la victòria argentina. En el combinat gal, els blaugranes Henry i Abidal van jugar els 90 minuts del partit. Leo Messi també va jugar tot el matx.

Messi, la gran referència en atac

MESSI_4.jpgMalgrat estar estretament vigilat per Abidal i Diarrá, Messi va ser l'artífex de les millors accions del partit i l'autor d'un magnífic gol. En el minut 82, el blaugrana va batre Mandanda amb un fort xut des fora de l'àrea després de sortejar a dos contraris. Anteriorment, Jonás Gutiérrez, en el minut 39, va marcar el 0-1 per a l'Argentina. Pel combinat francès, Ribéry va ser el davanter més perillós. El blaugrana Henry va estar menys actiu encara que va gaudir d'una ocasió en el minut 63 que va desbaratar el defensa Zanetti.

Derrota de Mèxic (2-0) i expulssió de Márquez

MARQUEZ_AMB_MEXIC.jpgLa selecció de Mèxic, capitanejada per Rafa Marquez, va caure derrotada per 2-0 davant els Estats Units en el primer partit de l'hexagona final de la Concacaf classificatori per al Mundial 2010 disputat a Columbus (Ohio). No va ser un partit feliç per al blaugrana. A més d'encaixar una derrota que complica el passaport cap al Mundial de Sud-àfrica, Márquez va ser expulsat amb targeta vermella directa en el minut 66 de partit per una falta sobre el porter Howard. Aquesta expulsió l’impedirà disputar el pròxim partit de Mèxic davant Costa Rica el 28 de març.

Resultats de la jornada

Aquests han estat els marcadors de la jornada amb representants del FC Barcelona: