Empat de l'OL davant el Saint–Etienne (1-1)

02.02.2009 09:35

Empat de l'Olympique de Lió davant el Saint–Etienne (1-1)

L'Olympique de Lió va punxar a casa davant el Saint-Ettiene (1-1) però manté el liderat de la Lliga francesa gràcies a la derrota del Marsella i l'empat del Bordeus.

El rival del Barça en els vuitens de final de la Lliga de Campions no va passar de l'empat a un gol davant el Saint-Ettiene en el partit disputat diumenge a l'estadi de Gerland de Lió. L'equip de Claude Puel no va saber treure profit de les ensopegades dels seus rivals en la lluita pel títol de lliga per obrir forat al capdavant de la classificació. El Bordeus, segon classificat, va empatar a casa davant el Lilla (2-2), mentre que l'Olympique de Marsella, tercer a la lliga, va perdre al camp del Sochaux (1-0).

Amb deu durant 40 minuts

L'Olympique de Lió es va veure perjudicat per l'expulsió de Piquionne en el minut 53 de partit i amb 1-1 al marcador. Cinc minuts abans, el Saint-Etienne es va avançar per mediació de Mirallas. En el minut 53, Juninho demostrava que es un dels millors llançadors de faltes del món al transformar un lliure directe que suposava l'1-1. Després, va arribar a l'expulsió de Piquionne al veure la segona targeta groga. El Lió ho va intentar però van ser els visitants els qui van poder endur-se la victòria.
Gran igualtat a la Lliga francesa
Després de la 22a jornada, l'Olympique de Lió segueix líder amb 43 punts, un més que el Bordeus i a quatre del tercer, el PSG. Amb 38 punts es troben tres equips: Marsella, Rennes i Tolouse. Diumenge que ve, l'Olympique de Lió visita el camp del Niça, vuitè classificat.