Ensopegada a casa de l'Olympique (1-1)

11.01.2009 09:42

El rival del Barça en els vuitens de final de la Champions només va poder empatar a un gol davant el Lorient, equip de la zona mitjana de la Lliga francesa. El mal estat de la gespa de l'estadi de Gerland va perjudicar els locals.

L’Olympique de Lió va patir una inesperada ensopegada a casa davant el Lorient i l'equip de Claude Puel no va poder passar de l'empat (1-1) en un partit marcat pel fred i el mal estat del terreny de joc. Les baixes temperatures que està patint la ciutat de Lió van deixar la gespa de l'estadi de Gerland en molt males condicions i això va perjudicar el conjunt local, molt superior tècnicament al Lorient.

Gol matiner i reacció del Lorient

Semblava que el partit seria plàcid per a l'Olympique quan en el minut 9 de partit, Ederson avançava l'equip local després d'aprofitar un rebuig del porter visitant que va refusar un xut de Benzema. Tot i això, el Lorient va saber reaccionar i, abans del descans, Abriel empatava el partit. L'Olympique no va saber capgirar el marcador, i fins i tot va patir més del compte en el segon temps per mantenir l'1-1. Després d'aquest resultat, el pròxim rival del Barça en els vuitens de final de la Champions segueix mantenint el liderat, tot i que el Girondins podria retallar la diferència a un sol punt si aquest diumenge guanya el PSG.

Un calendari atapeït
L'Olympique afronta, com el Barça, un calendari molt atapeït, sobretot després de la suspensió del partit de Copa contra el Concarneau, i que finalment es disputarà el 24 de gener. Abans, el 17, l'equip de Puel jugarà contra el Grenoble en el partit de la 21a jornada de Lliga i quatre dies després, el 28, jugaria la següent eliminatòria de Copa en cas de superar el Concarneau. L'1 de febrer afrontarà el derbi davant el seu gran rival, el Saint Etienne.