Xavi i Messi, golejadors

Euro 2008

05.06.2008 09:58

Els blaugranes Xavi i Messi va resultar decisius en les victòries de les seves seleccions. Espanya va guanyar els Estats Units (1-0) amb gol de Xavi, mentre que Messi va marcar un dels quatre gols d’Argentina contra Mèxic (1-4).

Xavi Hernàndez i Lionel Messi van ser els jugadors més destacats de les seves respectives seleccions en els partit amistosos que van disputar aquest dimecres. Xavi va marcar el gol de la victòria d’Espanya contra els Estats Units (1-0) i va ser el millor de la selecció de Luis Aragonés. Messi, per la seva banda, va ser l’atacant més perillós de la selecció argentina en l’amistós contra Mèxic jugat a San Diego (1-4). Va marcar el segon gol d’Argentina i va donar-ne uns altres dos a Maxi Rodríguez i Agüero.

Gran gol de Xavi

xavi_espanya_1.jpgUn gol de crac de Xavi Hernàndez va donar la victòria a Espanya contra la selecció dels Estats Units en l’amistós de preparació per a l’Eurocopa 2008 disputat a El Sardinero de Santander. En el minut 79, el migcampista blaugrana va fer una jugada per l’eix de l’atac en què després de desfer-se de tots els rivals que li van sortir al pas va batre amb un toc precís el porter Guzan. Va ser la millor jugada del partit en què Xavi va demostrar la seva gran qualitat. Minuts abans, Xavi ja va poder marcar en un llançament de falta que es va estavellar al travesser. Xavi va sortir en l’onze inicial i va jugar els 90 minuts igual que Carles Puyol. Fernando Navarro, lateral del Mallorca i jugador fet al planter barcelonista, va debutar amb la selecció absoluta.

Messi goleja amb Argentina

Argentina-Venexuela_Messi.jpgEl blaugrana Leo Messi també va brillar amb llum pròpia en l’amistós que la selecció argentina va jugar contra Mèxic a San Diego. Amb les absències dels jugadors del Barça Giovani Dos Santos i Rafa Márquez, Mèxic no va poder fer res per contrarestar la gran superioritat de l'albiceleste. Messi va ser el gran protagonista del partit. Va marcar el 0-2 després de rematar a plaer una centrada de Julio Cruz. El blaugrana també va protagonitzar el tercer i quart gol de la seva selecció. Una jugada de Messi va provocar un mal refús de la defensa mexicana perquè Maxi Rodríguez marqués el 0-3. Després que Mèxic retallés diferències amb un gol de Zinha, Messi va fer l’assistència perquè Agüero fes el definitiu 1-4.