Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Henry, 15 dies de baixa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

02.12.2007 13:45

Henry, 15 dies de baixa

www.fcbarcelona.cat


Thierry Henry pateix una discopatia a la columna vertebral que el mantindrà durant aproximadament dues setmanes allunyat dels terrenys de joc.


Després de les diferents proves realitzades al jugador Thierry Henry i les consultes amb el doctor Enric Cáceres, membre de la comissió mèdica del FC Barcelona i especialista en patologia de la columna vertebral, s’ha diagnosticat que el jugador pateix una DISCOPATIA entre les vèrtebres L5-S1.

Henry té aquesta patologia del disc intervertebral des de fa molts anys. En diverses ocasions li ha provocat dolor lumbar i també pèlvic. Quan va arribar al FC Barcelona l’aspecte que més el va condicionar era el dolor pèlvic. Amb tractament específic d’aquest dolor va millorar i va poder estar a disposició de l’entrenador. En les últimes setmanes va empitjorar el dolor lumbar i la irradiació al glutis esquerre.

Pla específic de tractament

Per aquest motiu es va decidir aturar la seva participació en els partits i fer-li noves exploracions (una nova ressonància magnètica i una electromiografia) per veure l’evolució de la patologia. Un cop avaluat s’ha dissenyat el pla específic de tractament següent:

1.- Tècniques d’infiltració mínimament invasives.
2.- Treball específic osteopàtic i muscular

Es preveu que el jugador tornarà a estar a disposició de l’entrenador en uns 15 dies.

Els serveis mèdics del club remarquen que la DISCOPATIA la pot patir qualsevol persona, ja sigui un esportista o no. La DISCOPATIA es una deshidratació del disc intervertebral que va lligada a un component genètic que és més freqüent en esportistes i en persones de talla alta. Té un component clínic de dolor no uniforme en el temps (en ocasions més intens que en d’altres). No existeix un tractament específic que solucioni el cent per cent dels casos ni el cent per cent de la simptomatologia.
Foto: arxiu
Foto: arxiu


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana