L'Stuttgart cau amb el Dortmund (1-2)

01.12.2007 18:06

L'últim rival del Barça a la Champions, l'Stuttgart alemany, ha caigut derrotat a casa davant el Dortmund (1-2).

Després de quatre victòries consecutives, l'Stuttgart ha vist com la seva ratxa es veia trencada amb una derrota a casa, davant 55.000 espectadors. El Dortmund, que sumava vuit compromisos sense guanyar, ha sorprès i s'ha endut el triomf per 1-2, amb un gol de Petric quan només quedaven 10 minuts per al final del partit.

Sempre a remolc

Des del minut 11 l'Stuttgart ha anat al darrere en el marcador. Un gol de Valdez, que ha rematat una centrada de Dedé, complicava les coses als locals, que han aconseguit empatar abans de la mitja part. Ho han fet gràcies al gol de Meira -el primer que fa aquesta temporada-, que ha rematat de cap un llançament de córner. Era el minut 35 i el partit tornava a obrir-se.

Petric fa el segon

L'Stuttgart ha sortit a la represa a aconseguir la victòria. Hitzlsperger i Bastürk han portat tot el perill a l'àrea visitant, però cap gol. En canvi, el Dortmund, més inofensiu durant tota la segona meitat, ha aconseguit fer el segon quan més mal fa, a prop del final. Ha estat obra de Petric, en el 79, el qual ha fet el seu setè gol a la Lliga. Amb aquest 1-2 s'ha arribat al final.