Victòries a domicili dels rivals a la 'Champions'

24.11.2007 18:01

Els tres rivals del Barça a la 'Champions' han guanyat amb facilitat fora de casa. Juninho, de penal, i Ben Arfa, han fet els gols del Lió, el proper oponent blaugrana a Europa.

El campió de la Bundesliga ha derrotat a domicili l'Eintracht de Frankfurt per un contundent 1-4, mentre que el Lió ha guanyat també el Rennes (0-2). Els dos propers rivals europeus han vençut amb facilitat.

El Lió, per la vía ràpida

Només 23 minuts de partit ha necessitat el Lió per sentenciar el partit. Un gol de Juninho de penal, en el minut 5, i un altre de Ben Arfa, en el 23, han deixat el partit ràpidament resolt. El Rennes, tot i intentar-ho en els 70 minuts següents, no ha pogut apropar-se mai en el marcador.

Gran segona part del Sttutgart

En el 48, els visitants ja guanyaven per 1-2. El romanés Marica era l’encarregat de fer els segon gol per a l’Sttutgart. Thomas Hitzlsperger feia l’1-3 i en temps afegit el brasiler Cacau s’encarregava de fer el quart i definitiu gol.
Pressió al Celtic
El Rangers, d’altra banda, s’ha imposat al Falkirk, per un clar 1-3. L’espanyol Carlos Cuéllar marcava el primer gol per als jugadors de Walter Smith. Després, el francés Jean Claude Darcheville marcaba el segon gol, ja a la segona part.

El portugués Moutinho escurçava les diferències per al Falkirk, però Kris Boyd marcava el definitiu 1-3 per al Rangers.