Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


"Edmílson ha reconegut que s'ha equivocat"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

22.11.2007 20:50

Iniesta: "Edmílson ha reconegut que s'ha equivocat"

David Puig


Andrés Iniesta ha dit en roda de premsa que Edmílson ha donat explicacions als seus companys sobre les seves declaracions a TV3: "Edmílson ha demanat disculpes i ha reconegut el seu error".


Andrés Iniesta ha explicat en la roda de premsa posterior a l'entrenament d'aquest dijous que Edmílson s'ha disculpat davant els seus companys per les declaracions que ha fet a TV3, en les quals criticava alguns aspectes de l'ambient del vestidor.

“Edmílson ha demanat de parlar amb nosaltres i s'ha disculpat. Ha donat la cara davant de tots i ha reconegut que es va equivocar. Ens ha dit que no va estar encertat en les seves declaracions, però que mai va voler perjudicar el grup, sinó que intentava donar una opinió general. En qualsevol cas, ha estat una reunió molt positiva”, ha valorat el migcampista manxec.

Reaccionar fora del Camp Nou

En l'aspecte esportiu, Iniesta ha reconegut que l'equip té una assignatura pendent lluny del Camp Nou, però que ara és un bon moment per trencar amb aquesta dinàmica negativa: "Fora de casa no estem fent les coses bé. No crec que sigui únicament per una raó concreta, com l'actitud, els aspectes tàctics, etc. Penso que es tracta d'un problema general que hem de solucionar ràpidament, perquè sinó difícilment guanyarem títols. Ara tenim dues sortides molt difícils però que són una bona pedra de toc per trencar la ratxa negativa fora de casa”.

Iniesta: “Edmílson ha reconegut que s'ha equivocat“

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Aprendre d'experiències anteriors
Iniesta ha recordat l'experiència de la temporada passada, en què es va parlar massa de temes extraesportius: "Hem d'aprendre del que ens va passar l'any passat. Es va parlar més de temes extraesportius que de futbol, i així ens va anar... Hem de prendre'n nota i procurar que no es repeteixi la situació. Cal oblidar tot això i treballar perquè l'equip millori, sobretot lluny del Camp Nou”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana