Un gran Messi no evita la derrota (2-1)

21.11.2007 10:02

Un gran Messi no evita la derrota davant Colòmbia (2-1)

Leo Messi va marcar un gran gol, però no va poder evitar que l'Argentina caigués derrotada davant Colòmbia per 2-1. L'expulsió de Tévez en el minut 24 va condicionar el joc de l’ “albiceleste” que va pagar l'esforç en el segon temps.

La selecció argentina va veure frenada la seva imparable trajectòria en la fase classificatòria del Mundial 2010 i va encaixar la seva primera derrota, davant Colòmbia, per 2-1, en el partit disputat a l'estadi El Campín de Bogotà, davant 45.000 espectadors. La selecció colombiana va saber treure profit de la seva superioritat numèrica arran de l'expulsió de Tévez en el minut 24, i va remuntar el gol inicial de Messi, una vegada més, el millor del seu equip. El davanter blaugrana i Milito van sortir a l'onze inicial i van jugar els 90 minuts.

Expulsió de Tévez i gran gol de Messi

L' MESSI.jpgArgentina va dominar en el primer temps i va buscar marcar aviat per poder tranquil•litzar el partit. No obstant això, en el minut 24, l'àrbitre, l'uruguaià Jorge Larrionda, va expulsar Tévez per un cop de colze a Rubén Darío Bustos. Amb un home més, Colòmbia va començar a dominar el partit, però en el minut 36, Messi va culminar una gran jugada per avançar l'Argentina en el marcador. El gol va deixar tocats els locals i els visitants es van llançar a aconseguir 0-2, encara que sense èxit.

Reacció de Colòmbia

En el segon temps, Messi va estar a punt de sentenciar el partit amb un segon gol, en el minut 50, però van ser els colombians els que van aconseguir veure porta i donar la volta al marcador. En el minut 62, Rubén Darío Bustos va empatar el partit amb un gran llançament de falta, i en el minut 82, Moreno va marcar el 2-1 en rematar una centrada de Wason Renteria. L'Argentina va pagar cara l'expulsió de Tévez i, físicament, va acusar el fet de jugar amb deu jugadors durant més d'una hora.
Líder provisional
Malgrat la derrota, l'Argentina es manté al capdavant de la classificació del grup sud-americà, amb 9 punts, 3 victòries i una derrota. No obstant això, la situació pot canviar la pròxima matinada si el Paraguai, tercera, amb set punts, guanya el seu partit davant Xile, a Santiago. Pel que fa al Brasil, amb Ronaldinho totalment recuperat de les molèsties al turmell, rep el Paraguai a Sao Paulo en un partit de victòria obligada si no vol despenjar-se dels primers llocs de la classificació.