Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Feina específica en l'última sessió


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

16.11.2007 12:02

Feina específica en l'última sessió

Marc Guillén / Vanessa Forns


A causa dels compromisos dels internacionals, les instal·lacions del Camp Nou han viscut de nou una jornada atípica en l’entrenament del primer equip. Set jugadors han participat en la darrera sessió de la setmana, marcada per la feina específica.


Sylvinho, Gudjohnsen, Valdés, Jorquera, Oleguer, Ezquerro i Edmílson. Aquests són els set jugadors del primer equip que aquest divendres s’han exercitat a les instal•lacions del Camp Nou, repartits en tres escenaris diferents: la Masia, el Camp Nou i el gimnàs. Es tractava de l’última sessió preparatòria de la setmana, després que el tècnic Frank Rijkaard decidís donar-los el cap de setmana de festa. D’altra banda, cal destacar també que tant Deco com Giovani Dos Santos han estat als vestidors per fer el tractament de les seves lesions respectives.

Exercicis personalitzats

jorquera161107.jpgSylvinho, Gudjonhsen, Jorquera i Valdés han treballat al camp de la Masia sota la supervisió del cos tècnic blaugrana. Els quatre integrants del primer equip han centrat bona part del treball a la feina específica relacionada amb les seves posicions respectives al terreny de joc.

Així, i com ja va passar dijous, Víctor Valdés i Albert Jorquera han treballat de manera molt intensa sota les ordres del preparador de porters, Juan Carlos Unzué. Mentrestant, molt a prop, Sylvinho i Gudjohnsen, que dijous es van quedar treballant al gimnàs, han realitzat un circuit tècnic sota l’atenta mirada dels preparadors físics de l’equip, després d’un escalfament previ.

La seva feina ha prosseguit amb un altre circuit, molt més específic. D’aquesta manera, i mentre Sylvinho actuava des de la banda esquerra, Gudjohnsen ho feia sempre des del centre, culminant l’exercici amb un xut a porta.

Assaig de xuts a porta per acabar

rijkaard161107.jpgFinalment, i comptant amb la participació dels membres del cos tècnic blaugrana, tots plegats han practicat els xuts a porta. Víctor Valdés i Albert Jorquera s’anaven alternant sota els pals.

Oleguer i Ezquerro, al gimnàs i l'Estadi

Oleguer Presas i Santi Ezquerro, que dijous van optar per fer exercicis sobre el terreny de joc de la Masia, aquest divendres han decidit quedar-se incialment al gimnàs de vestidors fent treball de musculació per posteriorment sortir a exercitar-se a l'Estadi.

Feina específica en l'última sessió

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Edmílson, al Camp Nou
D’altra banda, José Edmílson ha estat sobre la gespa del Camp Nou per prosseguir amb el seu treball de recuperació. Recordem que dijous el brasiler va estar treballant al camp de la Masia fent feina amb la pilota i realitzant diferents circuits de conducció.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana