El Marsella frena el Lió

12.11.2007 10:59

L’actual campió de França, que havia aconseguit set victòries consecutives, va perdre contrapronòstic a Gerland per 1-2. Dos gols del senegalès Niang van remuntar l’inicial de Juninho Pernambucano.

El proper rival del Barça a la Lliga de Campions, l’Olympique de Lió, va patir una inesperada derrota al seu estadi davant l’Olympique de Marsella (1-2) en el partit corresponent a la 14a jornada de la Lliga francesa. Juninho Pernambucano va avançar el conjunt que dirigeix Alain Perrin al minut 7, però dos gols del senegalès Diang van capgirar el marcador i van trencar una ratxa de set victòries consecutives del Lió.

Tot i la derrota, l’actual campió francès es manté líder, amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Nancy, que no va passar de l’empat al camp del PSG (0-0). Tercer és el Girondins de Bordeus, a sis punts de l’Olympique de Lió, després de golejar el Rennes per 3-0.
L’Stuttgart, el més en forma
L’únic equip del grup E de la Champions que ha vençut aquesta jornada de Lliga és l’Stuttgart, que va golejar el potent Bayern de Munic per 3-1.Pel que fa al Glasgow Rangers, va ajornar el seu compromís al camp del St Mirren pel transcendental partit que la selecció escocesa afrontarà contra Itàlia el cap de setmana vinent.