L’Stuttgart esclafa el Bayern (3-1)

10.11.2007 17:15

El rival europeu del Barça a la Champions ha completat el seu millor partit de la temporada en batre per un contundent 3-1 el Bayern Munic, en el partit corresponent a la 13a jornada de la Bundesliga.

Gómez (2) i Basturk han fet els gols que han donat la sisena victòria a la Lliga a l’Stuttgart. Ha estat un triomf força còmode, davant un Bayern que mai ha semblat ser el líder de la Bundesliga. Els locals han fet els tres gols a la primera part i han acabat, així, amb l’imbatibilitat dels bavaresos a la Lliga.

45 minuts demolidors

El matx ha quedat resolt en 45 minuts. L’Stuttgart s’ha avançat en el marcador en el minut 10, en una acció en què Magnin ha realitzat una centrada magnífica cap a Gómez que, en una barreja de rematada de cap i de pit, ha aconseguit fer el primer. Els locals, inconformistes, en volien més i han continuat atacant.

Fruit d’aquesta voluntat ha arribat el segon, en el minut 30, quan Basturk ha connectat un bon xut des de la frontal. Kahn, tot i la seva estirada, no ha pogut fer res. El líder patia sobre la gespa del Gottlieb-Daimler-Stadion.

Un altre, de Gómez

Semblava que s’arribaria a la mitja part amb aquest còmode 2-0 per als locals, però una bona combinació entre Cacau, Hilbert i Gómez ha conclòs amb el segon gol, d’aquest últim. Kahn quedava retratat en una jugada en què la pilota s’ha passejat força temps dins l’àrea petita. Era el minut 42 i el partit quedava definitivament vist per sentència.

El Bayern ho intenta

A la represa, el Bayern Munic ha millorat notablement el seu joc, i ha arribat en moltes ocasions a l’àrea local. Tot i així, els visitants no han disposat de cap ocasió clara i, en el minut 70, han vist com es quedaven amb 10 per l’expulsió de Lucio, que ha deixat anar el colze en una acció amb Magnin.

En el minut 85, i després d’un error del porter local, Luca Toni ha aconseguit reduir distàncies aprofitant un rebot del pal. Era el 3-1, que arribava massa tard i que només ha servit per maquillar el resultat final.

L’Stuttgart, per tant, aconsegueix oblidar-se de la desfeta a Europa i suma tres punts importants a la Lliga, que l’apropen a posicions UEFA.