Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Alta expectació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

07.11.2007 13:10

Alta expectació

www.fcbarcelona.cat


El Barça-Glasgow Rangers d’aquest dimecres ha despertat molta expectació. La ciutat de Barcelona viu l’arribada d’uns 20.000 aficionats escocesos per seguir les evolucions d’aquest partit de la Lliga de Campions.


El partit d’aquesta nit de la Lliga de Champions serà seguit amb molta expectació. Sobretot, per l’arribada d’uns 20.000 seguidors dels Rangers, segons la Policia, que es concentren en el punts més neuràlgics de la Barcelona.

Al centre i a l’estadi

seguridad_02.jpgI és que tant el centre de la ciutat, sobretot la zona de la Rambla i la Plaça Catalunya, com els voltants del Camp Nou estan plens de seguidors escocesos que han viatjat fins a Barcelona per donar suport al seu conjunt. Tenint en compte altres desplaçaments del Glasgow Rangers, les autoritats policials han declarat que aquest compromís és ‘d’alt risc’.

D’aquests 20.000 aficionats que es poden haver desplaçat fins a Barcelona, només 6.203 ho han fet amb entrada.

Entrades només per a socis

Aquest dimarts al migdia, el club va tancar la venda d’entrades a taquilles i ara els darrers tiquets disponibles són exclusius per a socis, els quals només els poden comprar a  internet (www.fcbarcelona.cat) i per telèfon (902 1899 00). Es tracta d'una mesura per assegurar el destí final de les entrades.
Alta expectació

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Desplaçaments dels escocesos
Segons dades de l’aeroport de Barcelona, 6.000 aficionats del Glasgow Rangers que viuran el partit ho faran per mitjà d’onze vols especials a l’aeroport del Prat –un d’ells, el de la plantilla de l’equip escocès–, quatre a l’aeroport de Girona i quatre més al de Reus. Aquests seguidors ha anat arribant des de dimarts i aquest mateix dimecres.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana