Cau el Rangers amb el Dundee (2-1)

28.10.2007 18:15

Derrota del Rangers davant el Dundee (2-1)

El Glasgow Rangers ha perdut per 2-1 al camp del Dundee United i s’allunya del líder de la lliga escocesa, el Celtic. El proper rival blaugrana a la Champions ha estat superior en el segon temps però no ha pogut imposar-se a un Dundee més efectiu.

En un partit dur (46 faltes i 7 targetes) i poc brillant, el Glasgow Rangers ha caigut derrotat per 2-1 al Tannadice Park davant el Dundee United. L’equip de Walter Smith ha desaprofitat una bona oportunitat de continuar empatat amb el Celtic al capdavant de la classificació.

En el primer temps, el joc ha estat igualat, amb poques ocasions de gol i moltes faltes, 11 per equip. El Dundee United ha marcat l’1-0 en el minut 28. Carlos Cuéllar feia falta a Bauben prop de l’àrea. Willo Flood penjava la pilota i el defensa Lee Wilkie marcava el gol de l’equip local.

El Rangers millora en el segon temps

El segon temps ha començat molt més mogut. En el minut 50, el Rangers empatava el partit gràcies a un penal transformat per Daniel Cousin. Però sense temps de celebrar el gol, el central espanyol del Rangers, Carlos Cuéllar, feia penal a Robertson, que Robson convertiria en el 2-1 pel Dundee United. El gol de l’equip local ha esperonat el Rangers, que ha disposat d’algunes bones ocasions per empatar el partit. Nacho Novo ha fet lluir MacLean en dos remats molt perillosos en els minuts 54 i 77. El Dundee, però, també ha disposat d’alguna ocasió a peus de Bauben (min. 77) i Robson, de falta (min. 82). Després de la jornada d’aquest cap de setmana, el Celtic és el líder en solitari amb 25 punts, seguit pel Rangers i el Dundee, amb 22 punts.
El Lió guanya a Paris
Dos gols de Ben Arfa en els minuts 41 i 43 de partit han donat un avantatge important al Lió en la seva visita a l’estadi del Paris Saint-Germain. A la represa, però, Anderson ha rebut la vermella directa en el minut 51. El Lió, tot i els dos gols de diferència, es quedava amb un home menys quan faltaven 40 minuts de partit. I els locals ho han aprofitat. Han fet l’1-2 deu minuts més tard, en el 61, gràcies a un gol de Pauleta. Al final, però, el rival del Barça a la Champions fins i tot ha aconseguit augmentar la distància, amb un tercer gol de Govou (min. 84). El Saint-Germain, lluitador, ha tornat a retallar diferències amb el 2-3 de Pauleta. Al final, l'Olympique s'ha endut els tres punts de París.