Gol de 'Ronie' i el Brasil goleja l'Equador (5-0)

18.10.2007 08:57

Gol de Ronaldinho i el Brasil goleja l'Equador (5-0)

Ronaldinho va ser un dels jugadors destacats en la golejada de Brasil davant l'Equador (5-0) en el partit de classificació per al Mundial 2010 disputat a l'estadi de Maracaná. El blaugrana va marcar el segon gol del partit.

La selecció de Brasil va voler compensar el pobre espectacle que va oferir davant Colòmbia diumenge i va golejar l'Equador (5-0) en el partit corresponent a la segona jornada de la fase classificatòria per al Mundial 2010 disputat a l'estadi Maracaná de Rio de Janeiro. Ronaldinho va jugar els 90 minuts del partit, va marcar un gol i va oferir detalls de la seva “màgia” futbolística als més de 80.000 espectadors que van veure el partit en directe.

Festival golejador en el segon temps

Brasil va encarrilar el partit molt aviat en el minut 18, en què Vágner Love va marcar l '1-0. Tot i que van dominar completament el partit, el joc del Brasil no va tenir profunditat en els primers 45 minuts. No va ser fins al segon temps que la canarinha va oferir el millor del seu repertori. Ronaldinho va començar a crear perill amb les seves arrencades i llançaments de falta fins que, en el minut 76, el blaugrana va establir el 2-0. Un xut de Kaká va ser desviat per Ronaldinho amb un toc subtil que va despistar el porter Viteri. A partir d' aquell instant, l'Equador es va enfonsar i el Brasil va desplegar el seu millor futbol. Kaká (min 76 i 83) i Elano (min 82) van marcar els altres tres gols del Brasil, que suma 4 punts i ja ocupa la segona posició del grup de Sud-amèrica, darrere de l' Argentina, amb 6.
Giovani perd amb Mèxic davant Guatemala (2-3)
Giovani Dos Santos no va poder evitar la sorprenent derrota de Mèxic davant Guatemala (2-3) en el partit amistós disputat al Memorial Coliseum de Los Angeles. El davanter blaugrana va jugar els primers 45 minuts i va disposar d'algunes ocasions de gol, especialment un xut que es va estavellar a la xarxa lateral de la porteria de Guatemala en el minut 13. El partit va ser aspre i d'escassa qualitat i tots dos equips el van acabar amb 9 jugadors.