Bojan marca amb la sub-21 (0-2)

12.10.2007 19:51

David Puig

Bojan Krkic ha estrenat titularitat amb la selecció sub-21 i ha marcat el segon gol contra Polònia (0-2). Bojan ha jugat els 90 minuts i ha estat un dels jugadors més actius del partit.

Ja ho avisava el seleccionador polonès abans del partit: "Bojan és el jugador amb què s'ha d’anar amb més de compte”. No s' equivocava Andrej Zamilski. El davanter blaugrana ha debutat com a titular amb la selecció sub-21 i s' ha estrenat com a golejador amb el combinat d'Iñaki Saez. Bojan ha marcat el segon gol de la selecció espanyola i s' ha mostrat com un dels jugadors més incisius del seu equip.

Primer partit com a titular

El seleccionador Iñaki Saez no ha volgut sorpreses contra Polònia i ha alineat Bojan en l'onze inicial per buscar la tercera victòria consecutiva que li permetria reforçar el liderat del seu grup en aquesta fase classificatòria per a l' Eurocopa de Suècia. Bojan ha jugat com a davanter centre encara que s'ha mogut amb facilitat per tot l'atac espanyol. Tant per la dreta com per l'esquerra i al centre de l'atac, Bojan ha demostrat la seva habilitat i profunditat però no ha pogut marcar. Fins i tot s’ha encarregat de llançar les faltes laterals i ha estat a punt d'obrir el marcador amb una centrada a què no ha arribat per molt poc Javi Martínez.

Gol en temps de descompte

El millor joc d' Espanya contra Polònia ha obtingut recompensa en el minut 70. El porter polonès Bialkowski ha tocat la pilota amb la mà fora de l'àrea. Falta, expulsió i un jugador de camp, Glik, que ha hagut d’actuar de porter, ja que Polònia ja havia fet els tres canvis. La falta la va llançar magistralment Jurado i va marcar el 0-1. En temps de descompte, Bojan estrenaria el seu compte golejador amb la sub-21. Una bona centrada de Juan Mata la remataria el davanter barcelonista al fons de la porteria amb un toc precís amb la cama dreta. Era el primer gol de Bojan amb la selecció sub-21 en la seva segona participació sota les ordres d' Iñaki Saez, la primera com a titular.