Derrotes del Rangers i l’Stuttgart

06.10.2007 19:09

El Glasgow Rangers i l’Stuttgart han estat derrotats a domicili en la jornada de Lliga d’aquest dissabte. L’equip escocès, que és el següent rival del Barça a la Champions, ha perdut contra l’Hibernian (0-1), mentre que el campió alemany ha estat der

El Rangers s’ha vist afectat per la ressaca europea després de guanyar l’Olympique de Lió en l’últim partit de la Lliga de Campions i ha estat derrotat a domicili davant l’Hibernian per 0-1. Un gol de David Murphy a la sortida d’un còrner el minut 59 ha fet justícia al millor joc visitant que ha presentat la seva candidatura a la lluita pel títol de Lliga. El Glasgow Rangers va poder empatar el partit en el segon temps amb una gran ocasió de Carlos Cuellar que el porter visitant va refusar amb una gran intervenció. El següent rival blaugrana a la Lliga de Campions cau fins la tercera posició. Ara ha d’esperar el resultat del Cèltic en el partit que jugarà diumenge al camp del Gretma. Després de la victòria a l’Ibrox Park, l’Hibernian és el líder provisional.

Tercera derrota consecutiva de l’Stuttgart

L’Stuttgart no es recupera a la Bundesliga. L’equip d’Armin Veh ha encaixat la segona derrota a casa, la tercera consecutiva en una setmana. Després de perdre contra el Hansa Rostock diumenge (2-1) i davant el Barça (0-2) en el partit de Lliga de Campions jugat dimarts, el Hannover de l’exblaugrana Robert Enke s’ha imposat pel mateix resultat al Gottlieb-Daimer Stadion i ha deixat l’Stuttgart en una posició delicada a la Bundesliga.

El partit no ha començat gens bé per a l’Stuttgart ja que en el minut 7 ha estat expulsat el defensa central Fernando Meira i, un minut després, el Hannover s’ha avançat al marcador amb un gol de Szabolcs Uszti. El mateix migcampista hongarès feia el 0-2 el minut 52, cosa que ha fet impossible la remuntada de l’Stuttgart, que baixa fins a la dotzena posició de la classificació.
Imatge: Arxiu