Perd l’Stuttgart, empata el Rangers i guanya el Lió

29.09.2007 18:21

Berta Brau

Un empat dels escocesos, una derrota dels alemanys i una victòria del Lió són els resultats dels tres rivals europeus del Barça. El pròxim rival, el Stuttgart, no aconsegueix sortir de la meitat de la classificació.

El pròxim rival del Barça a la ‘Champions’, l’Stuttgart alemany, ha perdut en la seva visita al camp del Hansa Rostock i no arriba en el seu millor moment de forma a la cita amb l’equip barcelonista. Els de Stuttgart han perdut els seus quatre partits fora de casa a la Bundesliga, així com el de ‘Champions’ a Glasgow.

La irregularitat de l'Stuttgart

El proper rival del Barça a la Lliga de Campions continua amb la irregularitat amb la que va començar ja que ha perdut en el camp del Rostock (2-1) acumulant així quatre derrotes en vuit jornades.

El campió de la Bundeliga no ha aconseguit guanyar al Hansa Rostock, equip de la part baixa de la taula, que ha marcat dos gols en els primers 18 minuts. El primer ha estat a càrrec de Tobias Rathges en el minut 16 i només dos minuts més tard Junior Alves Orestes ha marcat el segon.

No ha estat fins a la meitat de la segona part que l’Stuttgart ha reduït diferències amb un gol de Mario Gómez. Tot i així, el rival europeu del FC Barcelona no ha aconseguit empatar i es manté en novena posició a l’espera del resultat del partit entre el Hannover, que s’enfrontarà aquest diumenge al Duisburg.

El rival del Barça a Europa també ha vist com Antonio Da Silva es lesionava en l’escalfament del partit i serà baixa contra els de Rijkaard.

Empat dels Rangers

carloscuellar.jpgEl rival escocès del Barça a la lligueta de la ‘Champions’ ha arrencat un empat (1-1) del camp del Mottherwell. En un partit força igualat en el qual els dos equips volien imposar el seu ritme i estil de joc, l’equip local s’ha avançat en el marcador en el minut 23 de joc arrel d’un gol de Chris Porter, que ha recollit una bona passada de David Clarkson aconseguint així el seu cinquè gol de la temporada.

El Mottherwell ha aguantat el resultat fins el minut 20 de la segona part quan els Rangers han empatat amb un gol de penal de Boyd en el minut 65 arrel d’una falta de Laskey dins de l’àrea.

El Glasgow Rangers perd el liderat a favor del seu perseguidor, el Celtic de Glasgow, que ha guanyat el Dundee United (3-0).

Victòria de l’Olympique

El sis vegades campió de la Lliga francesa s’ha imposat al Lens per un contundent 3 a 0 en un partit que ha dominat en la seva totalitat. El primer gol, però, no ha arribat fins el minut 42 de joc de les botes de Dos Santos. Amb aquest marcador d’1 a 0 s’ha arribat al descans i s’ha mantingut fins els últims minuts de l’enfrontament, concretament fins el minut 81, quan Kallstrom ha marcat el segon de l’Olympique i a un minut del final del temps reglementari, Benzéma, que ha fet un molt bon partit, ha marcat el tercer i definitiu gol que segellava la victòria del conjunt de Lió.

D’aquesta manera l’Olympique atrapa el Nancy, equip amb qui colidera la classificació.