Treballada victòria de l'Stuttgart (1-0)

27.09.2007 09:02

David Puig

L' Stuttgart, pròxim rival del Barça a la Lliga de Campions, va patir per guanyar per la mínima (1-0) el Bochum en el partit de la setena jornada de la Bundesliga. Un gol de Hilbert a l0inici del segon temps va donar tres punts d' or al campió aleman

L' Stuttgart va trencar la mala ratxa de dues derrotes consecutives i es va imposar, tot i que amb dificultats, el Bochum per 1-0 en el partit corresponent a la setena jornada de la Bundesliga. El pròxim rival blaugrana a la Lliga de Campions (2 d' octubre) va tenir molts problemes per trencar la forta defensa del Bochum, equip que lluita per sortir de la zona baixa de la classificació. Després 45 minuts de domini infructuós, l' equip d’ Armin Veh, que recentment va renovar el seu contracte fins l' any 2009, va aconseguir obrir el marcador en el minut 51 amb un gol de Hilbert.

Joc conservador

Conscients del valor dels punts en joc, els jugadors de l' Stuttgart no van arriscar en atac i van defensar amb ordre el gol de la victòria davant un rival que amb prou feines va disposar d' ocasions per remuntar el marcador. Després d'aquesta victòria, l'Stuttgart ocupa la novena posició de la taula classificatòria amb 10 punts, a set del líder, el Bayern de Munic.
Golejada del Rangers a la Copa de la Lliga
Un altre dels rivals del Barça a la “Chamopions”, el Glasgow Rangers va golejar el modest East Five de la Tercera Divisió escocesa per 4-0 en el partit de quarts de final de la Copa de la Lliga. Novo (min.14), Boyd (min.35 i 66) i Cuellar (min.54) van ser els golejadors d’un partit plàcid dels homes de Walter Smith.