El Rangers recupera el liderat

23.09.2007 19:44

David Puig

El Glasgow Rangers, rival del Barça en la Lliga de Campions, ha recuperat el liderat de la Scottish Premier League després de golejar l'Aberdeen (3-0) tot aprofitant la derrota del Celtic davant l’Hibernian (3-2).

El Glasgow Rangers li ha pres al Celtic el liderat de la Scottish Premier League després de guanyar brillantment l'Aberdeen per 3-0 i de l'ensopegada del conjunt catòlic al camp de l’Hibernian (3-2). L'Aberdeen va aguantar el 0-0 durant tot el primer temps però en el primer minut de la segona meitat, el Ràngers es va avançar en el marcador gràcies a un gran remat amb la cama dreta de Lee McCulloch. Aquest gol va donar ales als locals i l'Aberdeen va ser incapaç de capgirar la situació.

Gol del debutant Naismith

Stevie Naismith no va poder tenir millor debut amb el Rangers. Aquest jove davanter de 20 anys fitxat del Kilmarnock va disputar el seu primer partit amb el seu nou equip i va justificar el perquè del seu fitxatge. En el minut 64, Naismith establia el 2-0 després d'aprofitar una assistència de Sasa Papac. El definitiu 3-0 arribaria en el minut 88 quan Boyd rematava al fons de la xarxa una bona passada de Darcheville. Després d'haver-se disputat al setena jornada de la Lliga escocesa, el Glasgow Rangers, que s'enfrontarà al FC Barcelona el pròxim 23 d'octubre en l’Ibrox Stadium, és el nou líder amb 18 punts, dos més que el Celtic de Glasgow que ocupa la segona posició.
Clara derrota del Sttutgart a Bremen
El pròxim rival blaugrana a la Lliga de Campions, l’ Stuttgart, va caure clarament derrotat dissabte davant el Werder Bremen per 4-1 i veu frenada la seva progressió en la Bundesliga. El campió alemany encadena dues derrotes consecutives després de perdre davant el Glasgow Rangers per 2-1 en el primer partit de la “Champions”.