Desfeta de l’Stuttgart a Bremen (4-1)

22.09.2007 18:36

David Puig

L’Stuttgart, proper rival del Barça a la “Champions”, ha caigut clarament derrotat al camp del Werder Bremen per 4-1. El partit ha quedat sentenciat en els primers 4 minuts quan l’equip local s’ha col•locat amb un 2-0 en el marcador.

L’Stuttgart ha patit una contundent derrota al camp del Werder Bremen (4-1) en el partit corresponent a la sisena jornada de la Bundeslliga. El proper rival blaugrana a la Lliga de Campions ha vist trencada la seva bona evolució en el campionat alemany després d’un inici irregular. Dos gols consecutius del Werder Bremen en els primers minuts del partit han resultat determinants.

Primer quart d’hora de bogeria

Els primers 15 minuts de la primera meitat han estat un festival golejador. En el minut 4 l’Stuttgart ja perdia per 2-0. Almeida ha estat l’autor dels dos primers gols del Werder Bremen en els minuts 3 i 4. Però 10 minuts després, Mario Gómez retallava diferencies pels visitants i col•locava el 2-1 en el marcador. Semblava que l’Stuttgart tornava a ficar-se en el partit després d’un inici desconcertant però segons després del gol de Gómez, el davanter de Costa d’Ivory, Boubacar Sanogo, feia el 3-1, resultat amb que s’arribaria al descans.

Incapaços de remuntar

L’Stuttgart ha estat incapaç de capgirar el marcador en el segon temps i a un minut del final, el brasiler Diego establi el definitiu 4-1 pel Werder Bremen. L’Stuttgart rep la segona derrota consecutiva en tres dies després de caure derrotat al camp del Glasgow Rangers per 2-1 en el primer partit de la Lliga de Campions. El Barça visitarà l’estadi Gottlieb Daimler el proper 2 d’octubre
Rangers i O. Lió juguen diumenge
Els altres rivals del Barça a la Lliga de Campions,el Glasgow Rangers i l’Olympique de Lió jugaran aquest diumenge els seus respectius compromisos de Lliga. L’equip escocès, segon a la classificació rebrà l’Aberdeen, catorzè classificat, a partir de les 15.00 h, (16.00 h hora catalana). Per la seva part, l’Olympique de Lió també juga a casa a les 21.00 h davant un rival teòricament assequible com és el Lille, novè classificat, amb l’objectiu de sumar tres punts que li permetin continuar el seu frec a frec amb el Nancy al capdavant de la classificació.