Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Estem preparats a nivell físic i mental”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

14.09.2007 14:44

“Estem preparats a nivell físic i mental”

www.fcbarcelona.cat


El partit de diumenge amb Osasuna marcarà l’inici d’una ratxa de partits tant de Lliga i com Lliga de Campions. Valdés té clar que l’equip arriba a aquest punt de la temporada en un nivell òptim.


Després de l’aturada obligada per partits de seleccions, comença tota una sèrie de partits que farà que el Barça afronti dos compromisos per setmana. Valdés creu que ells arriben a aquesta fase a punt per superar qualsevol obstacle: “Aquesta setmana no ha estat la millor per treballar junts, però a nivell físic i mental estem preparats per afrontar aquest partits.” I per començar diumenge toca Osasuna: “És important parlar d’Osasuna amb el respecte que s’ha de tenir a tots els equips. I més amb un equip que ens posarà les coses molt difícils, a més s’han reforçat bé.”

Ritme de partits

valdxs2_14-09-07.jpgEl que si és cert, és que tot i no poder-se entrenar plegats, els jugadors del Barça han mantingut el ritme de competició ja sigui amb els partits de Copa Catalunya com en els compromisos internacionals tant amistosos com oficials: “Crec que l’equip està mentalitzat i els partits internacionals ajuden a que el ritme de competició no s’aturi i en aquest sentit no crec que passi factura. S’està recuperant bé a la gent que ha vingut de viatge i dissabte ja podrem entrenar amb tot l’equip per fer la llista.”

Amb experiència

Però el que és evident és que el Barça, i en especial aquesta plantilla plena d’internacionals, ja té experiència en èxodes massius de jugadors durant la temporada. Per això Valdés sap que aquest fet no ha d’afectar l’equip: “No és la primera vegada que passa i els internacionals fan viatges llargs. Saben el treball de recuperació que s’ha de fer quan tornen i aquest dissabte podrem entrar tots junts.”

“Estem preparats a nivell físic i mental”
Esports diferents
A Valdés se li ha preguntat també per les diferències de trajectòria entre la selecció espanyola de futbol i la de bàsquet. El porter blaugrana no ha volgut entrar en aquest debat i, a més, ha explicat el perquè: “Són esports diferents. La selecció espanyola de bàsquet porta una trajectòria de prestigi mundial, i la de futbol, per diferents circumstàncies, no ha aconseguit els mateixos resultats. Però es mereixen el mateix respecte.”


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana