Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta aposta pel Catalunya-EUA


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

05.09.2007 14:24

Laporta demanarà que es pugui jugar el Catalunya-EUA

Vanessa Forns


Joan Laporta ha confirmat que el club farà arribar una carta al president de la Federació Espanyola de Futbol per demanar que es replantegi la possibilitat de la disputa del partit amistós entre Catalunya i els Estats Units.


Davant la decisió de la RFEF de prohibir el partit amistós entre Catalunya i els Estats Units, previst per al 14 d'octubre, Joan Laporta ha informat que el FC Barcelona farà arribar una carta al president de la Federació, Ángel María Villar, demanant que es reconsideri aquesta decisió.

L’argument del dirigent blaugrana és que la normativa que limita a un el nombre de partits amistosos que poden jugar les seleccions autonòmiques s’entén com a local, i que Catalunya només en té un de programat, però a Euskadi. Laporta, que ha justificat la seva absència a la reunió de la junta de la Federació “per motius professionals”, ha comentat que “tampoc tenia constància que es tractés aquest tema, ja que en l’ordre general del dia no hi havia fixat aquest punt”. També s’ha mostrat sorprès pel fet que la Federació Catalana, “sabent que s’havia de tractar aquest tema, no ens hagi trucat per informar-nos-en”.

Responsabilitat política

QM3D2529.jpgAl mateix temps, Joan Laporta s’ha dirigit “a les persones que tenen responsabilitat política i de govern en aquest país, a Catalunya”, per demanar-los que “no s’amaguin darrere els clubs en aquestes qüestions”. I ha afegit: “No ens poden derivar la responsabilitat cap als clubs, perquè nosaltres ni fem ni discutim les lleis.”

En aquest mateix sentit, el president blaugrana ha explicat que són precisament les persones amb responsabilitat política les que “han d’actuar de forma contundent per aconseguir el que ens han promès, que en aquest cas és l‘oficialitat de les seleccions catalanes”.

Finalment, el president barcelonista ha volgut puntualitzar: “No estic d’acord quan es diu que Espanya no ens entén, perquè ho fa perfectament. El que passa és que n’hi ha molts que no entenen que Catalunya és una nació. Nosaltres ho tenim molt clar, això, i que com a nació Catalunya pertany a la comunitat internacional i que hem de demanar els nostres drets esportius, que els tenim.”

Resposta a Motta

D’altra banda, Joan Laporta ha respost les paraules de Thiago Motta, que en la seva presentació com a nou jugador de l’Atlètic de Madrid acusava el president barcelonista de “no haver donat la cara”. “La meva reacció és de sorpresa, i així li ho he fet saber. Li he comentat que no acabo d’entendre les seves manifestacions, i li vaig preguntar a què es referia amb això que no havíem donat la cara, perquè jo sempre he anat de cara amb ell. Sempre que ha volgut parlar amb mi, he estat a la seva disposició, i ja li he dit que espero que m’expliqui per què ha fet aquestes manifestacions. Si no ho fa, entendré que aquestes declaracions són la reacció pròpia d’un immadur que no té el coratge d’entendre els seus propis errors. Suposo que em donarà alguna explicació perquè confio que hagi madurat", ha comentat.

Elogis per a Giovani

gio-esp1.jpgSobre la progressió de Giovani i la seva situació contractual, el president ha comentat: “Està seguint una projecció molt bona, tal i com estava previst. És un jugador de primer nivell, i l’hem de cuidar. Estic d’acord amb les manifestacions del nostre entrenador i del secretari tècnic quan diuen que se l’ha de cuidar perquè està tenint l’atenció de tots els mitjans de comunicació perquè és molt jove i està al primer equip del Barça. Ha d’anar pas a pas, i l’hem de tractar amb prudència i protegir-lo al màxim. L’entrenador compta amb ell com un jugador més del primer equip.”
Laporta demanarà que es pugui jugar el Catalunya-EUA

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Eto’o i la Copa d’Àfrica
Joan Laporta ha explicat que ha conversat amb Samuel Eto’o per animar-lo per superar la seva lesió: “Em sap greu que s’hagi lesionat en aquest moment de la temporada. Ell tenia grans esperances de poder fer coses importants, i desitjo que es recuperi al més aviat possible”.

Al mateix temps, Laporta ha indicat que el club intentarà que no participi en la Copa d’Àfrica, “perquè un cop superada la lesió jugui primer amb el FC Barcelona abans que amb altres equips”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana