Eto’o no pot evitar la derrota del Camerun

22.08.2007 17:36

David Puig

La selecció de Japó s’ha imposat per 2-0 al Camerun en el partit amistós jugat al Big Eye Stadium d’Oita. Eto’o, que ha jugat tot el partit, no ha pogut evitar la sorprenent derrota camerunesa.

Samuel Eto’o no ha pogut fer res per evitar que la seva selecció caigués sorprenentment derrotada contra el Japó, per 2-0, en el partit amistós disputat al Big Eye Stadion de la ciutat japonesa d’Oita. El combinat japonès s’ha mostrat molt més efectiu que la selecció camerunesa en un partit molt igualat i amb poques ocasions de gol.

Els gols

El primer gol del partit l’ha marcat Tanaka al minut 25 en rematar amb de cap una falta executada per Eno. El 2 a 0 ha arribat en l’últim minut del partit, quan Yamase ha superat Souleymanou amb un xut fort i col•locat.

La participació d'Eto'o

El davanter del FC Barcelona Samuel Eto’o ha jugat els 90 minuts de partit i ha disposat d’algunes ocasions per marcar, però li ha mancat sort, tot i que ho ha provat algunes vegades, especialment en llançaments de falta.

La tornada
Tan aviat ha finalitzat el partit, Eto’o ha viatjat a Barcelona per incorporar-se aquest dijous a la disciplina de l’equip, de cara al primer partit de Lliga que el Barça jugarà diumenge al camp del Racing de Santander.