Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Continua la preparació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

09.08.2007 12:34

Continua la preparació

Aleix Santacana/Anna Segura


Messi, Milito i Márquez han continuat aquest dijous al matí la seva preparació física al camp de la Masia. Per la seva banda, Gudjohnsen, que segueix el seu pla de recuperació, ha treballat en solitari.


El pla de preparació físic de la pretemporada continua per als jugadors que es van incorporar més tard a l’equip. Com ja estaven fent durant tota la setmana, els tres jugadors que van participar a la Copa Amèrica, Messi, Milito i Márquez, s’han exercitat aquest dijous al matí al camp de la Masia.

Circuit físic

fzue0143.jpgEn aquesta sessió del matí, els tres blaugranes han realitzat un circuit físic per tot el camp d’entrenament, en el qual han treballat la velocitat, els canvis de ritme, la conducció del pilota i els xuts a porteria.

Per la seva banda, Gudjohnsen ha sortit més tard a exercitar-se. El jugador islandès ha treballat a banda del grup, ja que arrossega molèsties al genoll esquerre i segueix un procés de recuperació.

Segona sessió del dia

A les sis de la tarda, Messi, Márquez i Milito han tornat a entrenar-se. Aquesta sessió, a diferència de les altres, s'ha coracteritzat per exercicis de control de pilota. Els tres jugadors han començat fent un rondo amb els preparadors físics. Posteriorment han realitzat un circuit amb canvis de ritme i xuts a porta, en el cas de Messi i rebuigs, pel que fa Márquez i Milito. La sessió ha finalitzat amb un exercici de punteria en què els jugadors havien de buscar el travesser.

Continua la preparació


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana