Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Consells mèdics per a la Gira


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

02.08.2007 13:53

Consells mèdics per a la Gira

Marc Guillén / Anna Segura


Els Serveis Mèdics del club tenen preparat per a aquesta gira asiàtica un pla amb l’objectiu de contrarestar els possibles efectes del ‘jet lag’. La intenció és que els jugadors dormin més del normal per estar en plenes condicions per entrenar-se.


Tot i que els jugadors del FC Barcelona estan acostumats a fer viatges llargs, l’equip mèdic del FC Barcelona ha preparat un seguit de consells primordials per tal de pal•liar els possibles trastorns provocats per la diferència horària.

6 hores de diferència

web_03.jpgA la una del migdia d’aquest dijous, l’expedició blaugrana ha sortit en un vol xàrter des de l’Aeroport del Prat, amb destinació a la capital de la Xina, Pequín. La diferència de sis hores farà que el Barça aterri a les 5.55 del matí de divendres, hora xinesa, quan a Barcelona seran les 23.55 de la nit de dijous.

Tot i que arribaran en un país que tot just comença a llevar-se, els Serveis Mèdics volen que “en lloc d’aguantar tot el dia desperts, cosa que els faria acumular cansament, la clau és dormir i després entrenar-se”.

Dormir més del normal

Només arribar l’equip farà un esmorzar fort i després descansarà. Més tard, els jugadors s’aixecaran per fer un berenar i anar a entrenar-se, i tornaran a l’hotel per sopar i descansar. L’equip mèdic té previst que “els jugadors dormin 8 hores com cada dia, per estar ben descansats, però s’aixecaran a les 4 de la tarda, hora xinesa. Aniran a entrenar-se, soparan i aniran a dormir a la mateixa hora que qualsevol xinès”. L’objectiu, segons els Serveis Mèdics blaugrana, és que en lloc de dormir menys, els jugadors dormin més del normal per tal d’estar en plenes condicions per entrenar-se.
Consells mèdics per a la Gira
Remeis per dormir
Els Serveis Mèdics del FC Barcelona tenen clar que si els jugadors tenen problemes per dormir, els “donaran fàrmacs inductors de la son, perquè l’important és que descansin”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana