El primer partit del Barça 2007/08

24.07.2007 20:32

Sergi Nogueras / Roger Bogunyà

Quatre dies d’entrenament han hagut de passar fins que s’ha viscut el primer partit d’onze contra onze d’aquest nou Barça. Henry, Ronaldinho i Eto’o han jugat junts al mateix equip.

Encara que era part de l’entrenament, ha estat el primer matx d’onze contra onze del Barça 2007/08. Han jugat l’equip taronja contra l’equip groc. El primer estava format per Valdés, Zambrotta, Oleguer, Thuram, Abidal, Touré Yaya, Iniesta, Xavi, Ronaldinho, Henry i Eto’o, mentre que el segon comptava d’inici amb Jorquera, Belletti, Olmo, Marc Valiente, Sylvinho, Motta, Marc Crosas, Deco, Giovani, Ezquerro i Bojan.

Eto’o, amb la primera ocasió

entrenomatiescocia24707_x27x.jpgEl matx, que ha durat uns 20 minuts i que ha acabat amb 0-0, ha tingut a l’equip taronja com a protagonista, que ha disposat de les millors ocasions. La primera ha estat per a Eto’o, que ha gaudit de la seva a la primera part, però ha xutat massa alt des de la frontal de l’àrea.

Henry i Ronaldinho, amb les altres

A la segona part han estat Henry i Ronaldinho els què han pogut obrir el marcador. El francès ha finalitzat una jugada molt ben trenada entre Ronaldinho i Xavi amb un entrenomatiescocia24707_x2x.jpgxut molt fort que ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria de Jorquera.

Ha estat Ronaldinho, però, qui ha tingut l’opció més clara de fer gol en aquest primer partit de la pretemporada. Després de driblar tres defenses rivals, el brasiler ha xutat ras. Jorquera, ben col•locat, ha fet una bona aturada i ha evitat el gol. Aquesta ha estat, a més, l’última jugada del partit, que ha acabat sense gols.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

A la tarda, xuts a porta
Durant l'entrenament de la tarda Frank Rijkaard ha fet que els seus homes fessin un circuit amb pilota que culminava amb xuts a porta. A banda dels exercicis més habituals, s'han col·locat dues porteries on els tres porters del Barça - Valdés, Jorquera i Oier - s'anaven tornant sota els pals.