Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Milito supera la revisió mèdica


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

19.07.2007 14:04

Milito supera la revisió mèdica

Sergi Nogueras / Vanessa Forns


Gabriel Milito ha superat satisfactòriament les proves mèdiques pertinents aquest dijous al matí. Els Serveis Mèdics del club han destacat que el nou central “està totalment net sense cap lesió ni seqüela tant a nivell de musculatura com de turmell".


QM3D9613.JPGEl metge del primer equip de futbol, Ricard Pruna, ha seguit de molt a prop les proves mèdiques que se li han practicat al nou central barcelonista al llarg d’aquest dijous. Segons ha explicat el doctor Pruna, “hem fet totes les proves estipulades en el club i les ha passat satisfactòriament. A nivell muscular està totalment net, sense cap lesió ni seqüela, a nivell de turmell tampoc. Hem posat més atenció a l’exploració cardíaca pels antecedents que tenia, i en el genoll dret. A nivell cardiorespiratori les proves han estat perfectes i no presenta cap problema que el limiti per jugar al futbol al màxim nivell.”

A primera hora del matí, Gaby Milito s’ha desplaçat fins a l’Hospital de Barcelona, on se li han fet diferents proves com ara anàlisis de sang, d’orina, plaquetes i algunes ressonàncies. Posteriorment, Gaby Milito ha acudit al Centre Mèdic Assistència Sanitària del Camp Nou, on ha continuat fent diferents proves mèdiques. El nou fitxatge barcelonista arribava a les instal•lacions del Camp Nou cap a les onze del matí. Després de la revisió de la tensió, el pes (77 kg.) i la mesura (1,78 m.), el jugador ha iniciat una prova de cardiologia i una altra d’esforç.

L’estat del seu genoll

QM3D9583.JPGRespecte a l’estat del seu genoll dret, tenint en compte que l’any 2001 va tenir una intervenció quirúrgica en el lligament encreuat anterior, Pruna ha comentat que “des de llavors ha treballat muscularment i ha fet un treball específic que li ha permès jugar en els últims anys amb normalitat. En l’actualitat és un genoll que ha de seguir treballant i que està preparat per jugar a futbol al màxim nivell i en el nostre club.”

Milito supera la revisió mèdica

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Una temporada més llarga
Per a Gaby Milito, la temporada va finalitzar diumenge passat, quan va jugar amb l’Argentina la final de la Copa Amèrica davant el Brasil. En aquest sentit, el doctor Pruna ha apuntat que “s’ha notat en la prova d’esforç i en la musculatura que acaba de finalitzar la temporada. Simplement hem comentat que recordi de seguir fent el treball muscular del genoll dret i quan torni s’incorporarà amb normalitat a la resta del grup.”

És precisament per haver disputat la Copa Amèrica que el nou central del conjunt que entrena Frank Rijkaard, com Messi i Márquez, no s’incorporarà als entrenaments amb la resta del grup fins a la fi de la gira asiàtica.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana