Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Conveni amb la UDA Gramenet


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

17.07.2007 13:37

Conveni amb la UDA Gramenet

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha arribat a un acord amb la UDA Gramenet perquè el club colomenc col•labori amb la tasca de formació esportiva del Barça, fins al 30 de juny de 2010.


Aquest dimarts, el president Joan Laporta ha firmat, a la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Coloma, un conveni amb els responsables de la UDA Gramenet en què s'estableixen diversos compromisos esportius entre ambdues entitats per als pròxims tres anys. A més del president blaugrana, l’acte també ha comptat amb la presència del secretari tècnic, Txiki Begiristain, el vicepresident de l’àrea social, Alfons Godall, l’alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz i el president de la UDA Gramanet, Gregorio Génova.

firma.jpgA grans trets, el FC Barcelona podrà facilitar la incorporació temporal de jugadors del seu planter a la disciplina de la UDA Gramenet, que des de la temporada 1993/94 milita a la Segona Divisió B de manera ininterrompuda. A més, el Barça assumirà la direcció del planter del club colomenc a través d’un coordinador designat pel club. Per Laporta, “el fet que la Gramanet estigui a Segona B és important perquè els jugadors amb projecció hi puguin jugar”.  I ha puntualitzat que “aquest conveni no ha estat condicionat al descens del Barça B”.

Per la seva banda, Txiki Begiristain ha afirmat que “a la Gramanet hi juguen 225 nens i això són futures promeses. El club tenia la necessitat d’ampliar la xarxa de jugadors en quant el futbol base i entenem la Gramanet com l’equip adequat per fer-ho”. El president de la UDA Gramanet també ha afegit que “el club s’honra d’aquest acord pel qual el nostre planter pot ser guiat a reptes majors”.

Compromís social

qm3d9893.jpgA banda d'aquest compromís esportiu, també s'ha concretat un conveni de temàtica social, en aquest cas, entre la Fundació FC Barcelona i l'Ajuntament de Santa Coloma. L'objectiu és la realització d’accions de caràcter social, solidari i de formació en benefici de les diferents escoles públiques de Santa Coloma de Gramanet. L’alcalde de Santa Coloma de Gramanet, Bartomeu Muñoz ha agraït “l’esforç de comprensió, eficàcia i estima per a la nostra ciutat. Santa Coloma sempre ha estat una ciutat d’acollida i el Barça ha estat un element de cohesió”.

Per la seva banda, el consistori colomenc es compromet a afavorir la col·laboració de les parts signants del present conveni amb l’Escola de Dietètica i Nutrició i amb el futur campus de recerca sobre aquestes matèries que la Universitat de Barcelona té previst ubicar al seu terme municipal.

En tots dos casos, es crearan dues comissions d’execució que s'encarregaran de la definició i el seguiment de les accions a prendre en cada cas.

Acte de la signatura del conveni.
Acte de la signatura del conveni.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana