Giovani, decisiu al Mundial Sub-20

06.07.2007 13:40

Giovani dos Santos està duent terme un Mundial Sub-20 estel•lar. En dos partits, el blaugrana ha anotat dos gols i ha estat decisiu perquè la selecció mexicana ja sigui als vuitens de final.

Tot i que encara queda un matx perquè acabi la fase de grups del Mundial Sub-20 que s’està disputant a Canadà, Giovani dos Santos i la seva selecció ja tenen la presència als vuitens de final assegurada. Una de les raons d’aquests dos triomfs mexicans és el brillant paper del barcelonista, que ha obert el marcador en els dos compromisos disputats fins ara.

Davant Gàmbia i Portugal

giovani_mundialsub20.jpgEl primer cop que ho va fer va ser en el partit inicial de Mèxic, que jugava davant Gàmbia. Dos Santos va obrir la llauna en el minut 57 amb un gol espectacular amb l’esquerra i va permetre la posterior golejada del seu equip per 3-0.

En el segon partit dels mexicans Giovani dos Santos ha tornat a destacar. En el matx contra Portugal el blaugrana ha fet l’1-0 en el minut 48, aprofitant un penal que ell mateix havia provocat. La seva selecció acabaria guanyant per 2-1, en un compromís on Giovani ha realitzat diverses jugades individuals de gran nivell.
Valiente i Toni Calvo, titulars
Giovani dos Santos no és l’únic blaugrana que està disputant el Mundial Sub-20. Marc Valiente i Toni Calvo estan participant-hi amb la selecció espanyola. Tots dos han sortit de titulars en els partits davant Uruguai (2-2) i Zàmbia (2-1).