Messi juga 23 minuts en el triomf d’Argentina (1-0)

06.07.2007 10:00

La selecció argentina, que ha superat per 1-0 la del Paraguai en el tercer i últim partit de la fase de grups, ha aconseguit la victòria en els tres primers compromisos. El gol l’ha fet Mascherano i Messi ha jugat 23 minuts.

Amb vuit canvis en els seus onzes inicials respecte als seus últims partits, les seleccions d’Argentina i Paraguai van saltar al terreny de joc classificats per a quarts. És per aquest motiu que el matx no va ser gaire intens ni espectacular, tot i que l’entrada de Messi en el minut 67 va revolucionar el joc argentí.

Domini argentí

Tot i que l’empat valia per als dos conjunts, ambdós van anar a buscar el gol des de l’inici. Els paraguaians buscaven les seves oportunitats amb joc ràpid amb passades llargues, mentre que els de Basile ho intentaven mitjançant Tévez, molt mòbil al davant. Les ocasions, però, no acabaven de concretar-se.

Revolució en el joc

A la segona part la tònica va continuar, Argentina buscava el gol amb insistència i Paraguai es limitava a defensar-se buscant el contraatac com a única arma ofensiva. La revolució en el joc va arribar en el minut 67, quan Basile va fer entrar Mascherano i Messi. El jugador blaugrana va donar molta més rapidesa en el joc i, després d’una bona jugada seva, va arribar el gol albiceleste, amb un gran gol de precisió de Mascherano en el minut 78. La selecció argentina, classificada com a primera de grup, jugarà contra la selecció del Perú en els quarts de final el pròxim 8 de juliol.