Keita marca dos gols en el triomf de Mali (3-0)

22.06.2008 22:15

El recent fitxatge barcelonista ha estat el gran artífex de la vital victòria de la selecció maliana contra el Sudan, en un partit de classificació per al Mundial 2010.

Després de perdre en la darrera jornada, precisament contra el Sudan (3-2), a Mali no li valia res més que no fos un triomf. Aquest diumenge rebia el Sudan a Bamako amb la necessitat de sumar els tres punts per tal de mantenir el lideratge del grup 10 de la zona africana. Els gols de Kanouté i Keita, per partida doble, han acostat el combinat malià al Mundial 2010.

Keita, protagonista destacat

Mali no ha tingut excessives dificultats per desfer-se del Sudan a Bamako. Un gol del sevillista Kanouté al minut 25 ha obert la llauna. La sentència ha arribat a la segona part, i el botxí ha estat Seydou Keita. Dos gols del flamant fitxatge del FC Barcelona als minuts 60 i 67 han plasmat la superioritat local. Keita, que ha jugat els noranta minuts, també ha vist una targeta groga en el temps de descompte.
Interrupció fins al setembre
El proper compromís de Seydou Keita amb la seva selecció serà el 7 de setembre, quan Mali es jugarà la classificació per al Mundial davant del Congo, a Brazzaville.