Victòria del Camerun i empat de l’Argentina

09.06.2008 11:05

Samuel Eto’o va col·laborar amb un gol en el triomf dels ‘lleons indomables’ sobre Illes Maurici (0-3), mentre que Leo Messi va jugar mitja part de l’amistós de l’albiceleste als Estats Units (0-0).

Més enllà de l’Eurocopa, hi ha altres partits internacionals en què prenen part jugadors del FC Barcelona. Així, el Camerun de Samuel Eto’o va fer un pas important en la classificació per al Mundial 2010 amb la victòria al camp d’Illes Maurici. Per altra banda, l’Argentina de Leo Messi va tancar la ‘mini gira’ als Estats Units amb un empat sense gols a Nova York.

Gol d’Eto’o

El Camerun ja suma sis punts i lidera en solitari el seu grup de classificació per al Mundial 2010 gràcies a la golejada per 0-3 a Illes Maurici. Els ‘lleons indomables’ es van mostrar molt superiors i van deixar el partit sentenciat abans de la mitja hora. Andre Bikey va avançar els visitants al minut 12 i Samuel Eto’o va ampliar l’avantatge un quart després. El davanter barcelonista va ser substituït en el segon temps per Gustave Bebey, l’autor del tercer gol a les acaballes del duel (87’).

0-0 de Messi

messiargentina.jpgDesprés d’haver superat Mèxic per 4-1, l’Argentina va tancar la gira nord-americana amb un empat sense gols davant els Estats Units a Nova York. Leo Messi va jugar la primera meitat, el període en què l’albiceleste s’ha mostrat més incisiva sobre la porteria contrària. En la segona part, ja sense el ‘19’ blaugrana sobre la gespa, el joc es va endurir i l’amistós va acabar amb un expulsat per banda.