Dues victòries i un empat

01.06.2008 09:21

Cinc blaugranes van participar en els partits de preparació per a l'Eurocopa 2008: Xavi, Puyol , Iniesta, Henry i Deco. Espanya i Portugal es van imposar al Perú (2-1) i Geòrgia (2-0), respectivament, mentre que França contra Paraguai (0-0).

Dels cinc internacionals blaugrana que van jugar aquest dissabte només Puyol va disputar els 90 minuts. El capità barcelonista va sortir en l'onze inicial de la selecció espanyola que es va imposar “in extremis” a la del Perú per 2-1 en el partit amistós de preparació per a l'Eurocopa 2008 disputat a l'estadi Nuevo Colombino de Huelva. Xavi i Iniesta també van sortir a l'equip titular tot i que van ser substituïts a la segona part per Cesc i Cazorla, respectivament. Els dos migcampistes van ser del millor d'una selecció que va oferir un joc irregular.

Xavi, decisiu en l'1-0

xavi_espanya_1.jpgEspanya es va avançar al marcador en el minut 37. Gran passada de Xavi al valencianista David Villa que creua la pilota davant la sortida del porter peruà Butrón. La selecció de Luis Aragonés va disposar de més ocasions per sentenciar el partit però seria la selecció peruana la que aconseguiria empatar el partit en el minut 73. Un mal refús de Marchena ho aprofitaria Rengifo per marcar l'1-1. En els últims minuts, Espanya va treure tot el seu coratge i en temps de descompte un passada de Cesc Fábregas la remata Capdevila al fons de la porteria amb una espectacular volea des de l'interior de l'àrea.

Henry no va poder evitar l'empat davant el Paraguai

Thierry-Henry.jpgHenry va ser l'únic representant blaugrana en el partit que França va jugar davant el Paraguai en Tolouse. Thuram i Abidal no van jugar ni un sol minut en un deslluït partit en el que França no va passar de l'empat a zero. Henry va jugar tota la primera part i va disposar d'una ocasió de gol en el minut 6. Al descans va ser substituït per Gomis però el joc ofensiu de França no va millorar.

Portugal guanya però no convenç

c4dcd8bd99c4c4efffd1fbc823b2fb6e_extras_albumes_0.jpgDeco va sortir a l'onze inicial de Portugal en el partit davant Geòrgia disputat a l'estadi de Fontelo de la ciutat portuguesa de Viseo. Deco va jugar els primers 45 minuts d'un partit sense massa història i va ser substituït al descans per Raúl Meireles. El migcampista blaugrana va tenir una bona ocasió per marcar en el minut 32 però el seu xut des de fora de l'àrea va sortir fora per molt poc.
Keita juga avui amb Mali
El recent fitxatge del Barça, Seydou Keita jugarà aquest diumenge a Bamako el primer partit de la fase de classificació per al Mundial 2010 de Sud-àfrica entre les seleccions de Mali i el Congo. Pel que fa als partits de preparació per a L’Eurocopa 2008, França jugarà aquest dimarts 3 de juny contra Colòmbia a París i Espanya ho farà el dimecres 4 de juny contra els Estats Units a Santander.