Itàlia s’imposa amb autoritat a Bèlgica (3-1)

Euro 2008

31.05.2008 11:39

Els ‘azzurri’, amb Zambrotta participant els 90 minuts, van vèncer l’amistós amb gols de Di Natale, per partida doble, i Camoranesi.

Itàlia arribarà en forma a l’Eurocopa. El conjunt que dirigeix Roberto Donadoni es va desfer amb claredat de Bèlgica (3-1) en un partit de preparació celebrat a Florència aquest divendres. El duel va quedar sentenciat al minut 50, amb el tercer gol dels italians. El barcelonista Gianluca Zambrotta va tenir el quart a les seves botes just abans que els belgues poguessin retallar distàncies en el descompte.

Di Natale, per partida doble

Els ‘azzurri’ van ser molt superiors des del principi i només van tardar 9 minuts en inaugurar el marcador. L’autor del gol va ser Di Natale, a passada de Pirlo. Amb l’1-0, els locals es van sentir molt còmodes i van poder ampliar l’avantatge poc abans del descans, novament per mitjà de Di Natale.

Sentència italiana

El monòleg transalpí va continuar a la segona part. L’amistós va quedar vist per sentència al minut 49 amb el 3-0 de Camoranesi. A partir de llavors, els dos tècnics van aprofitar per realitzar nombrosos canvis i el ritme de joc va baixar. A les acaballes del duel, el porter belga Stijnen va salvar el gol de Zambrotta. Sock, de cap, va establir el 3-1 definitiu en temps de descompte.