Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Toca força i il·lusió de cara al nou cicle que s’inicia"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

17.05.2008 23:58

“Ara toca força i il·lusió de cara al nou cicle que s’inicia”

www.fcbarcelona.cat


Davant el Múrcia el Barça posa punt i final a la temporada 2007/08. Laporta, que reconeix que al llarg de la campanya que ha finalitzat “els resultats no ens han acompanyat”, demana “força i il·lusió de cara al nou cicle que s’inicia”.


El FC Barcelona ha posat punt i final a la temporada amb un festival de gols a la Nueva Condomina (3-5). Just després del partit, el president barcelonista ha apuntat que “s’ha acabat un cicle que en línies generals ens ha donat moments bonics i de glòria”.

En aquesta mateixa línia, Joan Laporta ha comentat: “Si s’acaben cicles, també algunes persones que han format aquest grup”, fent referència als membres del primer equip que no hi seran la pròxima temporada. Al mateix temps, el president barcelonista ha puntualitzat: “No totes les persones, perquè hi ha fonaments sòlids i també han sorgit jugadors emergents que ens poden donar moltes alegries”.

Ja s’està treballant

Joan Laporta, que no ha volgut entrar a valorar possibles altes o baixes, únicament s’ha limitat a comentar: “De moment, el que hem anunciat és que Rijkaard no continuarà i que el substituirà Pep Guardiola”. En aquest sentit, el president blaugrana, que ha reconegut que “ja s’està armant tot al voltant del nou cos tècnic”, ha apuntat la importància de tractar “amb tranquil·litat i molta cura” tot el tema de possibles altes, baixes i renovacions perquè “són decisions molt importants”.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Suport per a Bojan
A la pregunta sobre la decisió de Bojan de no participar en l’Eurocopa aquest estiu, Joan Laporta ha demanat “comprensió” per al jugador. “Bojan té tot el nostre suport. És un noi que aquesta temporada, amb només 17 anys, ha passat per tot. Està creixent, té present i futur, i demano comprensió per a un jugador que ha crescut de cop. És un nano que té futur al Barça i a la selecció”, ha explicat el president blaugrana.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana