Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Touré, de 6 a 8 setmanes de baixa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

13.05.2008 18:44

Touré, de 6 a 8 setmanes de baixa

Anna Segura


Touré Yaya ha estat intervingut quirúrgicament de forma satisfactòria aquest dimarts, tal i com ha explicat posteriorment el doctor Enric Cáceres. El temps de recuperació està entre les 6 i 8 setmanes.


El jugador de Costa d’Ivori ha estat operat aquest dimarts al migdia pel doctor Enric Cáceres a l’USP Institut Universitari Dexeus. Touré ha passat pel quiròfan per solucionar l’hernia discal que se li va diagnosticar a mitjans del mes de març. Recordem que en un primer moment el jugador blaugrana va rebre un tractament conservador que consistia en fer infiltracions peridurals que li han permès jugar durant aquests mesos.

Intervenció correcta

hernia.jpgDesprés de la intervenció, el doctor Enric Cáceres, metge que ha operat el jugador, ha sortit en roda de premsa acompanyat pel doctor del primer equip, Ricard Pruna. El dr. Cáceres ha reconegut que la discectomia que se li ha practicat “ha anat dins la normalitat” i que li han pogut treure el fragment de disc que li feia una compressió a l’arrel nerviosa.

La recuperació

Segons els metges, “en un parell de dies se li donarà l’alta de l’hospital”. A partir d’aquest moment, el jugador blaugrana “portarà una faixa d’immobilització durant unes tres setmanes”, segons Enric Cáceres. Es preveu que Touré es pugui incorporar als entrenaments amb l’equip d’aquí 6 a 8 setmanes, és a dir entre finals de juny principi del mes de juliol.

Sacrifici del jugador

rp_operacion_toure.jpgEls metges han reconegut que en tota hèrnia discal el tractament inicial es el de conservador, és a dir, el que se li va aplicar a Touré: “El tractament inicial d’una hernia discal és la injecció peridural. La resposta al cap de dos dies és que tenia menys dolor, i per això va continuar jugant”. El doctor Enric Cáceres ha puntualitzat que “el risc que fes una lesió irreversible era petit”.

Tot i així, els doctors han afirmat que després de veure que l’hernia es mantenia “es va decidir operar”. A més, han reconegut que el jugador durant aquests mesos ha fet un gran sacrifici ja que “tot i que els anestesistes li han pogut treure el dolor, quan acabava els partit es queixava”.

Baixa probabilitat de recaiguda

Ricard Pruna ha explicat que “la intervenció quirúrgica resoldrà definitivament aquestes molèsties”. Prova d’això és l’afirmació del doctor Cáceres en la que ha reconegut que “la recurrència de l’hèrnia discal és del 3% en els pròxims cinc anys”. D’altra banda, el metge que ha dut a terme la intervenció ha explicat “que la ressonància mostra un disc molt sa” i ha afegit que “no penso que tingut problemes a la llarga. És una hernia discal i no una discopatia. És un disc molt sa i no té perquè reduir el seu rendiment”.
A la foto, el doctor Enric Cáceres, metge que ha intervingut a Touré.
A la foto, el doctor Enric Cáceres, metge que ha intervingut a Touré.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Cau lesionat a la Copa d’Àfrica
A finals de gener principi del mes de febrer, Touré Yaya va disputar la Copa d’Àfrica. Ricard Pruna ha assegurat que “el jugador va venir de la Copa d’Àfrica amb aquestes molèsties arrel d’una caiguda que va patir”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana