Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Recuperació amb vista al clàssic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

05.05.2008 12:25

Recuperació amb vista al clàssic

Sandra Sarmiento / Jordi Clos


El Barça ha realitzat el primer dels dos entrenaments previstos abans del partit del Bernabéu de dimecres. Els titulars davant del València han treball menys temps.


Després de la golejada contra el València per 6-0, l’equip s’ha exercitat aquest dilluns al matí a la Masia. L’entrenament, enfocat a la recuperació muscular dels jugadors, ha estat dirigit per Johan Neeskens i Eusebio Sacristán i ha comptat amb la presència del porter del filial Pau Torres. Era el penúltim previst abans del clàssic de dimecres al Bernabéu.

Entre els absents sobre la gespa, hi havia Xavi, que ha fet treball de recuperació al gimnàs, i Márquez, que ha seguit un tractament i ha treballat al gimnàs per una sobrecàrrega als talons d’Aquil•les. També Deco, amb una sobrecàrrega als adductors, Iniesta i Touré han completat el tractament.

Més suau per als titulars

mati050508.jpgLa sessió a la Masia ha constat de tres parts: escalfament i rondos, exercicis amb pilota i un partidet. Tots els titulars davant del València amb l’excepció de Valdés s’han retirat després del primer apartat, després d‘afegir-hi diversos exercicis de recuperació. La resta (Bojan, Sylvinho, Giovani, Gudjohnsen, Oleguer i Ezquerro) han fet circuits amb pilota, mentre que els tres porters presents treballaven al marge amb Carles Busquets.

Partidet final

mati050508_x11x.jpgCom és habitual, l’entrenament ha acabat amb un partit de dimensions reduïdes. Els equips de quatre jugadors eren, per una banda, Pinto, Gudjohnsen, Sylvinho i Giovani, i, per l’altra, Valdés (substituït per Pau), Oleguer, Ezquerro i Bojan.

Recuperació amb vista al clàssic

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


L’últim, a porta tancada
El darrer entrenament del Barça abans del clàssic tindrà lloc aquest dimarts al Camp Nou. Està programat per a les 11 h del matí i serà a porta tancada.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana