El United empata in extremis (1-1)

19.04.2008 21:11

El Manchester United ha fet un pas enrere en la lluita pel títol de Lliga en empatar al camp del Blackburn Rovers. Un gol de Carlos Tévez al minut 88 ha significat la igualada en el marcador.

El proper rival del Barça, el Manchester United, ha perdut una gran oportunitat per deixar la Premier League pràcticament decidida en empatar al camp del Blackburn Rovers per 1-1. Amb l’empat, ara només disposa de tres punts d’avantatge sobre el segon, el Chelsea, amb el qual s’enfrontarà el cap de setmana que ve.

Cap reserva

Immers en la lluita pel títol, Alex Ferguson només ha reservat el porter Edwin Van der Sar, amb un cop lleu. Així, l’equip dels ‘red devils’ el formaven Kuszczak, Brown, Vidic, Ferdinand, Evra, Cristiano Ronaldo, Scholes, Carrick, Giggs, Rooney i Tevez. Hargreaves i Anderson, amb molèsties, ni tan sols han estat a la banqueta.

Després d’un inici de partit força animat, Roque Santa Cruz ha aconseguit obrir el marcador aprofitant una imprecisió entre els centrals del Manchester United. Als de Ferguson els ha afectat el gol en contra i el porter Kuszczak els ha salvat amb bones intervencions. Malgrat els intents finals de Rooney i Cristiano Ronaldo, s’ha arribat al descans amb 1-0.

Tévez, de nou

L’entrada de Nani a la mitja part ha donat més profunditat al Manchester United. No ha estat fins al minut 88 que el ManU no ha aconseguit marcar i ha estat gràcies a un gol de Carlos Tévez.