Liverpool-Chelsea, la primera semifinal

09.04.2008 11:13

Els ‘reds’ van eliminar l’Arsenal (4-2) i els ‘blues’ es van desfer del Fenerbahçe (2-0) en els dos partits avançats de la tornada dels quarts de final.

La primera semifinal parlarà anglès. Liverpool i Chelsea ja estan classificats per a la penúltima ronda després de desfer-se de l’Arsenal i del Fenerbahçe, respectivament. El partit d’anada es disputarà el 22 d’abril a Anfield i el de tornada a Stamford Bridge, al cap de 8 dies.

Partidàs a Anfield

PROP080408-40-Liverpool_Arsenal.jpgLiverpool i Arsenal van oferir un dels partits més espectaculars de la present edició de la Lliga de Campions. Amb l’1-1 de l’anada, els ‘gunners’ estaven obligats a marcar a Anfield i ho van aconseguir al minut 13, per mitjà de Diaby. A la mitja hora de joc, Hyppia va igualar el marcador. Semblava que el partit es decidiria a la pròrroga, però un golàs de Fernando Torres (69’) va originar un final boig. Quan millor estava el Liverpool, l’Arsenal va empatar després d’una excepcional jugada de Walcott, culminada per Adebayor (84’). Sense gairebé temps de celebrar el gol que els donava la classificació, els londinencs van cometre un penal que transformaria Gerrard. Ja en el descompte, Babel va sentenciar.

El Chelsea imposa la lògica

0x10268~3626320x00x1x.jpgNo hi va haver sorpresa a Stamford Bridge. El Chelsea va remuntar el 2-1 de l’anada contra el Fenerbahçe i, amb força patiment, es va classificar. Ballack va aconseguir un gol matiner amb un impecable cop de cap. La lesió de Cudicini –substitut de Cech, amb problemes físics- va suposar un important contratemps per als ‘blues’. Va entrar el tercer porter, Hilario, i va ser decisiu en dues intervencions. A quatre minuts per al final, Lampard va decidir aprofitant una bona assistència d’Essien.
Manchester United-Roma
Al marge del Barça-Schalke 04, l’altre duel de quarts que es disputa aquest dimecres és el Manchester United-Roma. Els anglesos parteixen amb l’avantatge del 0-2 aconseguit a Itàlia. El guanyador d’aquesta eliminatòria es creuarà a les semifinals amb el vencedor del Barça-Schalke.