El Reial Madrid empata i la Lliga es revifa

06.04.2008 00:57

El Reial Madrid no va passar de l’empat (1-1) a l’Ono Estadi en un partit dominat per un Mallorca que va desaprofitar moltes ocasions. El Barça es pot posar a 5 punts del líder si aquest diumenge guanya el Getafe al Camp Nou.

El Barça tindrà aquest diumenge una nova oportunitat de retallar diferències amb el Reial Madrid després que l’equip de Berdn Schuster empatés a un gol a l’Ono Estadi. El Mallorca va ser superior als blancs en moltes fases del partit, especialment després de l’expulsió de Sergio Ramos al minut 65. El golejador mallorquinista Dani Güiza no va tenir sort de cara a porteria i va desaprofitar dues clares ocasions sol davant Casillas.

Domini infructuós del Mallorca

L’equip de Gregorio Manzano va dominar el Reial Madrid durant els primers 30 minuts de partit. Jonás i, especialment, Güiza van disposar de dues bones ocasions per avançar el Mallorca en el marcador. L’exblaugrana Fernando Navarro va veure com l’àrbitre li anul·lava un gol al minut 33 per falta prèvia d'Arango a Sergio Ramos. Tot i les ocasions mallorquinistes, va ser el Reial Madrid el que es va avançar en el marcador. Sneijderi feia el 0-1 després de rematar una bona centrada de Robben. Amb el 0-1 es va arribar al descans

El Mallorca va merèixer més

Al minut 65 de partit, el Reial Madrid es quedava amb deu jugadors quan Sergio Ramos va veure la segona targeta groga. El Mallorca ho va saber aprofitar i, al minut 71, un gran gol de Valero, amb un xut amb efecte, col·locava l’empat a un en el marcador. Els locals van disposar de bones ocasions per fer el segon gol, especialment una de Güiza, que va estavellar una pilota al travesser. Finalment, el marcador no es va moure i el Reial Madrid va deixar escapar dos punts que poden permetre al Barça tornar a enganxar-se a la lluita pel títol de Lliga.