El Celtic no afluixa (3-0)

16.02.2008 19:08

Jesús Carrillo

El Celtic de Glasgow, el rival de Barça dimecres a la Lliga de Campions, s’ha imposat amb claredat al Hearts per 3-0 en el partit corresponent a la Scotisch Premier League. Els verd-i-blancs segueixen a prop del Rangers.

Tot i la proximitat del partit de Champions que tindrà lloc al Celtic Park, el tècnic escocès Gordon Strachan no ha reservat cap dels habituals titulars al seu onze inicial en el partit de Lliga que avui, dissabte, ha jugat el conjunt catòlic.

Venegoor fa el primer

Res ha canviat, tampoc, quant a la disposició tècnica. El 4-4-2 habitual del Celtic també ha estat la base del joc dels verd-i-blancs per guanyar, sense gaires complicacions, el Hearts. A la primera part, l’holandès Venegoor of Hesselink ha marcat el primer gol (min. 14) després d’una molt bona acció de McGeady per l’esquerra. Amb el mínim avantatge del Celtic s’ha arribat al descans.

Dos més a la segona part

Els futbolistes de Gordon Strachan han resolt favorablement el partit a la segona part. Als sis minuts de la represa, l’australià Scott Mcdonald, el màxim golejador del Celtic, ha marcat el segon després de rematar un córner llançat per Nakamura. L’alemany Andreas Hinkel, traspassat pel Sevilla en el mercat d’hivern i que no pot jugar davant el Barça, ha marcat el tercer i definitiu després d’una acció de contraatac feta per McGeady i Nakamura.

Setena consecutiva

Amb la victòria d’aquesta tarda el Celtic continua ben a prop del Rangers, a un sol punt, en espera del resultat que l’equip protestant obtingui demà, diumenge. Tot i que el Rangers està al davant a la classificació, el Celtic és el màxim golejador de la lliga d’Escòcia i l’equip amb millor diferència de gols a favor i en contra. Ha perdut únicament tres partits, però el Rangers n’ha guanyat un més que els de Strachan.