La consolació, per a Ghana

09.02.2008 20:49

L’amfitriona Ghana s’ha imposat a la Costa d’Ivori en el partit per al tercer i quart lloc de la Copa d’Àfrica, que diumenge s’acabarà amb la final entre Egipte i el Camerun. El resultat ha estat de 4-2.

Res ha pogut fer la selecció del migcentre barcelonista Touré Yaya i el resultat ha estat just per als ghanesos. Touré no ha estat a l’onze inicial dels “elefants”. El blaugrana ha sortit a la segona part, en el minut 65, per tant ha jugat, amb l’afegit, 30 minuts.

Una part per a cada equip

La primera part ha estat clarament dominada per als ivorians. Tot i el gol inicial de Muntari per als locals, el davanter del Werder Bremen Sanogo ha capgirat el marcador, i amb un joc creatiu, la Costa d’Ivori ha deixat el partit al descans amb un 1-2 favorable.

A la segona part, reacció total i absoluta d’esperit i de futbol per part dels locals i parcial de 3-0 per als ghanesos que, amb autoritat, i amb opcions de fer més gols, han acabat guanyant el partit de consolació.

La jugada clau

El panorama del partit podria haver canviat al final de la primera part. Sanogo a punt ha estat de fer el 3-1 per la Costa d’Ivori. El travesser ha evitat el gol i, probablement, la victòria dels ivorians.
La fitxa
GHANA, 4
LA COSTA D'IVORI, 2

Ghana: Kingston; Annan, Paintsil, Mensha, Sarpei; Dramani, Essien, Addo, Muntari; Gyan (Abeyié) i Agogo (Asamoah).

La Costa d’Ivori: Koné; Tiene, Zoro, Zokora, Boka; Faé, Romaric (Touré Yaya); Kalou (Gervinho) i Drogba.

Gols: 1-0 Muntari (10’), 1-1 Sanogo (24’), 1-2 Sanogo (31’), 2-2 Owusu (70’), 3-2 Agogo (80’), 4-2 Draman (85’).