Mèxic empata amb els EUA

07.02.2008 10:59

La selecció mexicana de Márquez i Giovani ha empatat (2-2) aquesta matinada davant els Estats Units. El defensa blaugrana ha jugat tot el partit, mentre que Giovani ha sortit en el minut 71.

Mèxic i els Estats Units s’han enfrontat aquesta matinada en un partit amistós de preparació per a les eliminatòries del Mundial de Sud-àfrica de 2010. Rafael Márquez ha jugat els 90 minuts, i Giovani dos Santos ha sortit al minut 71. En aquesta ocasió els d’Hugo Sánchez tampoc han posat fi a la la ratxa que tenen des de fa 8 anys i que no els deixa guanyar en territori nord-americà.

020608tri3.jpgEn el partit disputat a Houston, la selecció dels Estats Units s’ha avançat els dos cops al marcador amb gols de Landon Donovan (minut 30) i Jozy Altidore (minut 40). Però Mèxic ha aconseguit la igualada amb dos gols de Jonny Magallón al minut 35 i al 48.